Schowałam się dużej. Myślałam, że mnie nie znajdzie, ale znalazła, chociaż długo to trwało. Bo dostaję enzym na trawienie, w strzykawce, do pyszczka. Zawsze rano i już nie chciałam. Ale i tak mi wlała do pysia i jeszcze poprawiła, żeby wypłukać strzykawkę, no i żeby nawet odrobina się nie zmarnowała, tak mówi. Pralcia
u nas Duża tak mlaska no nie wiem jak to się nazywa -tak czasem koń robi i wszystkie koty lecą do niej -czasem bez sensu bo ona chce je zamknąć w jakimś pokoju wiec po co lecą? ale nie są w stanie nie lecieć tylko taki nowy kot nie reaguje Sweetie
A u nas duża potrząsa słoikiem z chrupkami albo trzaska drzwiami od lodówki jak się schowamy.I tylko Axi nie daje się na to nabierać. My zawsze. Cymes naiwny.
Fasolko dobrze że te mrozy zelżały bo tak szkoda tych wszystkich Kociaków pilnuj Dużej coby się cieplutko ubierała jak idzie karmić żeby nereczek nie przeziębiła Całujemy Was mocno Wiejskie i Duża
Pralciu, a co za enzym? Bo u nas nowa też ma sr...czkę. Duża była z nią u weta, kuje dostała (nowa, a nie Duża) ale znowu ją goni (nową znaczy się) Principessa
Miau. Duża wróciła. Trochę kotów zjadło śniadanie. Duża umyła jedną miskę na wodę. Fasolka
Kotka, która dużo pije, była i zjadła. Mam obsesję na punkcie wody dla bezdomniaków, zawsze mówię, że jest tak samo ważna, jak jedzenie. Co najmniej
Ciociu jolabuk5, ten enzym jest dobry, tak mówi duża, ale czy duża go jadła, pytam się? Nie. To skąd wie? Ciociu bagheera i Principesso, ten enzym nazywa się Amylactiv Balance. Pan doktor zabronił mi dawać intenstinal, bo jest za tłusty, mogę jeść sensitivity controle, ale nie lubię. Duża mówi, że nowa może mieć inną chorobę brzuszka, niż ja. I już dostałam porcję ze strzykawki. Pralcia
Intestinal za tłusty? To może od intestinala Tak jakoś podejrzewałam, że od dobrego jedzenia, na dodatek ten intestinal trzeba Burej z pyska wyrywać, bo oczywiście grubas uwielbia.