Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:A może kotka wezmą od Ciebie?
taizu pisze:Zanieś nowym sąsiadom ciasto czy jakichś placków na przywitanie, będzie im głupio potem na Ciebie krzyczeć, skoro jedyna w bloku miło ich przywitasz
alab108 pisze:Wyobraź sobie, ze te nitki mi wylazły z paszczy
morelowa pisze:Ala?? Co Ci skąd wylazło? I po co?
Lidka, do Ciebie to trzeba miec cierpliwość...
alab108 pisze:Wiecie co ja myślę , że można zaufać tej mojej znajomej w przewozie Rudej. Przede wszystkim znam ją, lubię ją. Będzie jechała z bratem, który ma dobre podejście do zwierząt ( podobno ). Nagadałam jej tyle, ze weźmie to sobie do serca. Dodatkowo nie odmówiła jak znajoma wetka, która sterylizowała Rudą zresztą po kosztach własnych, poprosiła żeby przewieźć kociaka do Wrocławia. Agata spytała tylko dokąd?
Nie można do wszystkich podchodzić z nieufnością
lidka02 pisze:alab108 pisze:Wiecie co ja myślę , że można zaufać tej mojej znajomej w przewozie Rudej. Przede wszystkim znam ją, lubię ją. Będzie jechała z bratem, który ma dobre podejście do zwierząt ( podobno ). Nagadałam jej tyle, ze weźmie to sobie do serca. Dodatkowo nie odmówiła jak znajoma wetka, która sterylizowała Rudą zresztą po kosztach własnych, poprosiła żeby przewieźć kociaka do Wrocławia. Agata spytała tylko dokąd?
Nie można Ala![]()
A i trza mieć do niektórych cierpliwość![]()
Ala a jak jeszpapki
alab108 pisze:lidka02 pisze:alab108 pisze:Wiecie co ja myślę , że można zaufać tej mojej znajomej w przewozie Rudej. Przede wszystkim znam ją, lubię ją. Będzie jechała z bratem, który ma dobre podejście do zwierząt ( podobno ). Nagadałam jej tyle, ze weźmie to sobie do serca. Dodatkowo nie odmówiła jak znajoma wetka, która sterylizowała Rudą zresztą po kosztach własnych, poprosiła żeby przewieźć kociaka do Wrocławia. Agata spytała tylko dokąd?
Nie można Ala![]()
A i trza mieć do niektórych cierpliwość![]()
Ala a jak jeszpapki
Gerberki
alab108 pisze:Ja się nie obrazam, jeszcze potrafię się z siebie śmiać na szczęście. Ciekawe do mnie też tak mówią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], HerbertPrade i 43 gości