Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 03, 2014 11:59 Mam kota-Na leczenie Maszeńki.....

Zmieniam tytuł bazarku, albowiem Maszu wysterylizowane już jest. Teraz mamy inny problem, viewtopic.php?f=1&t=167923.Właśnie taki. Do tej pory leczyłam Maszę na kredyt, na szczęście moi weci to dobrzy ludzie są i o pieniążkach nie napomykają przesadnie, ba wręcz twierdzą,że nie ma problemu zapłacę jak będę mogła. Z czego bardzo się cieszę bo cierpię na chroniczną chorobę objawiającą się dziurami w kieszeni... Nie zmienia to faktu,że zapłacić trzeba bo aż głupio. W najbliższym czasie wstawię fakturę z kosztem całościowym leczenia i spodziewam się,że będzie on spory, na chwilę obecną koszt wynosi 250 złotych a wiem,że będzie wyższy, bo nadal się leczymy. Zatem jak widać pieniążki pilnie potrzebne są. Wiem,że są inne koty bardziej potrzebujące pomocy a ja nie mam w zwyczaju prosić o cokolwiek, całe życie radziłam sobie sama a skoro mam zwierzę i ono choruje to nie powinnam płakać i żebrać "dajcie kasę dajcie" tylko robić coś we własnym zakresie. Jak widać robię. Jest już na forum kilka zadowolonych osób, które skorzystały z moich talentów, kociaste z tego co wiem bardzo sobie produkty chwalą, a zatem... Jeśli mogłabym Was prosić o pomoc... Uwierzcie mi, jest mi głupio. Bardzo głupio. Ale muszę uregulować dług w lecznicy za wszelką cenę. Mogłabym poprosić męża o pieniądze. Mogłabym. Ale tego nie zrobię, on twierdzi skądinąd słusznie,że mój kot moja sprawa. A ja potrafię szyć. Rysować na porcelanie. Cokolwiek....

Poniżej Masza, w trakcie ulubionej czynności:

Obrazek

A tutaj opowieści o Maszy i nie tylko viewtopic.php?f=46&t=158572

A jeszcze niżej to co potrafię.

Najnowsza produkcja :D
Uwaga uwaga,żaba balistyczna !!!!! Cena żaby 10 zł.

Obrazek

Dodatkowa kolorystyka Bojowej Żaby Balistycznej :D

Obrazek

Moim kociastym bardzo się spodobała już w początkowej fazie produkcji :D W środku zawiera ziarenka gorczycy,które nader seksownie szeleszczą przy tarmoszeniu zabawki. Wymiar polarowego płaza : 6 cm w najwęższym i 11 cm w najdłuższym miejscu. Na życzenie ewentualnego klienta żabol może być w dowolnym kolorze, na zdjęciu gdzieś niżej dostępna kolorystyka. Polecam jako zabawkę antystresową, żaba jest cicha spokojna i nie piszczy przy ściskaniu, wiem bo sprawdziłam :D

Poduszka do transporterka, pikowana wypełnienie takie jak w poduszkach dla ludzi, można prać w pralce. Wymiar poduszki 30cm na 40 cm cena 15 zł. Na życzenie wymiar dowolny, kolorystykę znacie.

Obrazek

Legowisko-poducha. orientacynie cena startuje od 35 złotych.Polar na zewnątrz,wypełnienie włóknina można prać w pralce. Wymiar na zamówienie pod konkretnego kota cena w zależności od wielkości kociastego uzytkownika. . Prezentowane legowisko jest dwukolorowe, możliwa dowolna kombinacja kolorystyczna kolory jak na fotkach do wyboru wedle uznania tutaj popielato-fioletowe

Obrazek

Obrazek

Dwustronna pikowana poducha na parapet, coby kociaste nie odgniatało sobie zadka. Wypełnienie jak wyżej, ta poducha ma wymiar 90 cm na 30 cm, na życzenie wiadomo, może być większa lub mniejsza. Kolorystyka wiadoma, możliwe dowolne łączenie kolorów. Cena poduchy w zależności od wymiaru od 10 zł do 35 zł.

Obrazek

Obrazek

UWAGA UWAGA NOWE KOLORKI POLARU!!!!!

Obrazek

Wiadomo,że zdjęcie nie odda kolorystyki ale pomarańczowy wpada w rudy ( to gdyby ktoś miał rudego kota ;D )
Zielony też prześliczny :D Dość ciemny, ale bardzo ładny :D

Kolejna produkcja własna, mięciutka, milutka, kolory znacie :D Reflektuje ktoś? Cena 20 zł, wiem,że ciut drogawo ale to w 1000 % produkcja ręczna :D

Obrazek
Jak się człowiek nudzi to mu takie rzeczy wychodzą o:

Na przykład breloczki z filcu w cenie 5 złotych za sztukę

Obrazek

Żaba
Obrazek

Dinozaur ( ewentualnie jaszczurka z garbem co kto woli )
Obrazek

Robal w trakcie posiłku
Obrazek

Lisek
Obrazek

Kaczusia ( w wersji białej może być gęsią )

Obrazek

Ponadto kocyki z polaru do transporterka na fotel ,gdziekolwiek, aplikacja dowolna,wedle projektu zamawiającego w cenie 15 złotych wymiar kocyka około 40 x 50 cm.

Obrazek

Gdyby ktoś reflektował potrafię uszyć pokrowiec na transporter, śpiworek, pokrowiec na hamaczek kaloryferowy.... Ogranicza Was jedynie Wasza wyobraźnia.

I kolejne dorzucam. jako to kubeczki kolory jak widać. pojemność kubasa 300 ml idealny na kawę herbatę czy co tam chcecie cena kubeczka 15 złotych.
Obrazek
Obrazek

Kubasek można dodatkowo ozdobić,wzorek wedle życzenia zamawiającego aczkolwiek preferuję coś prostego.... ;)
Wszystkie dostępne na chwilę obecną kolory polaru.

Obrazek
Kolejno od lewej :
1.Czarny
2.Popielaty
3.Mięta
4.Turkus
5.Morski
6.Ciemna zieleń
7.Seledyn
8.Żółty
9.Fioletowy
10.Jasny fioletowy
11.Fuksja
12. Malina

Pomarańczowy też jest, na którymś zdjęciu wyżej :D

Bardzo, bardzo proszę...W imieniu swoim i Maszeńki....

P.S. Koszt przesyłki po stronie kupującego.List polecony priorytet zależnie od wagi ale zaczyna się od 5,50.Wiadomo,że im więcej w przesyłce tym cena wyższa.
Ostatnio edytowano Czw mar 12, 2015 13:55 przez kocia_mendka, łącznie edytowano 12 razy
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Śro gru 03, 2014 12:12 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Zaznaczam. :)
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 03, 2014 12:21 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Piękne rzeczy :) Ja bym poprosiła o trzy poszewki. Z aplikacją kotka :) róż + seledyn ( aplikacja seledynowa ), niebieski + seledyn ( aplikacja seledynowa ) oraz fiolet + seledyn ( aplikacja seledynowa ). Wymiary poszewek jakie będą?. Wieczorem zmierzę moje trzy poduchy :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro gru 03, 2014 12:35 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Zapomniałam dołożyć szablony kotełków :D Do wyboru następujące kształty :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:37 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

O,to ja prosiłabym na każdej poszewce inny :D
Obrazek

aannee99

Post » Śro gru 03, 2014 12:41 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

A bardzo uprzejmie proszę :D W razie czego jeśli znajdziesz na necie jakiś ciekawy a mało skomplikowany wzorek to poproszę link do obrazka najchętniej grafikę wektorową, zobaczymy co da się zrobić :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:44 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Wieczorem się odezwę,dobrze?. Zmierzę poduchy, które mam,aaaa.. no i co do kolorów, to wszystkie mi się podobają, zastanawiam się czy połączenia, które wybrałam będą do siebie pasowały?.Na początku myślałam by wziąć trzy poszwy w tych samych kolorach,ale doszłam do wniosku,że jak będzie każda inna, to będzie jeszcze fajniej,kolorowo :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro gru 03, 2014 12:49 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Połączenia będą OK przed chwilą sprawdziłam przykładając do siebie materiał w takich kombinacjach :D Jak poducy będą dwustronne to jak się jeden kolor znudzi można przełożyć na drugą stronę i też będzie fajnie :D Czekam na wiadomość wieczorną to sobie jutro na spokojnie zasiądę do roboty :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:50 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Super <3 <3 Poduchy będą prezentem dla Wiki,oszaleje z radości .. już to widzę, Ona uwielbia gadżety z kotami, ciuchy z kotami i ogólnie ze zwierzątkami :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro gru 03, 2014 12:53 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

A taki by jej się nie spodobał ? http://manualni.pl/poduszka-kot/
zegoś takiego jeszcze nie szyłam ale nie przypuzczam,żeby to było trudne :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 12:55 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Wow,super!!!! :D na pewno by się spodobał, w to akurat nie wątpię. Na razie te poszeweczki Jej zrobimy, a później będziemy myślały dalej. Fajnie wiedzieć, że masz takie zdolności i czarujesz takie cudeńka!!! <3
Obrazek

aannee99

Post » Śro gru 03, 2014 13:01 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Jednych los obdarzył talentem do śpiewu mnie akurat talentem w rękach :D Jak byłam mała miałam najładniej ubraną BArbie na całym osiedłu a kto wie czy nie w mieście :D No bo kto w tych czasac miał Barbie ubraną w pełny mundur Wojska Polskiego w obowiązującym naonczas wzorku moro plus do tego czapka i plecak w którym można było coś przechowywać mimo miniaturowych rozmiarów :D ? Albo Barbie która miała zrobione na szydełku koronkowe rajstopy ? Moich rodziców nie było stać na ciuchy dla lalki z Pewexu, musiałam sobie radzić sama :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 13:02 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Też robiłam sama ubranka dla Barbie,ale..tak wypasionych o jakich Ty mi tu piszesz,to nie :D :D
Obrazek

aannee99

Post » Śro gru 03, 2014 13:08 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

Ja tam zawsze lubiłam dłubaninę :D I do dziś mi zostało szczerze mówiąc. W ciężkich czasach nie miałam problemu z prezentami na Gwiazdkę, zawsze się dało wyprodukować a to jakiś szalik a to chustę a to wręcz sweterek... Aż żałuję że dziś wełna jest droga jak jasna cholera, robiłabym więcej i kto wie, może stałoby się to moim zajęciem zarobkowym? Niestety przy cenach wełny koszt swetra przewyższałby wszystko :( No bo kto zamówi sweter za jakieś 200 zeta mogąc w sklepie kupić za 50? Ale ja i tak uważam,że taki robiony sweter ma większy urok niż chińska maszynowa masówka. :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro gru 03, 2014 15:21 Re: Mam kota-Na sterylizację Maszeńki...

To ja bym zażyczyła sobie niebieski kocyk z czarnym najeżonym kotem, gdzieś w rogu. Da radę? :mrgreen:

A od siebie dorzucę torbę bawełnianą ręcznie malowaną, nową. Może ktoś się skusi, choćby na kartofelki :D Zasady te same; w sprawie kupna proszę się kontaktować z założycielką bazarku. Cena wywoławcza 20.00. Gdyby było więcej chętnych proponuję licytację do piątku. Wysyłkę pokrywam ja.

PS. Nie umiem robić miniaturek zdjęć :oops: . Jeśli ktoś może podpowiedzieć to będę wdzięczna!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://kotzwasem.blogspot.com/- blog, który prowadzę ze swoimi dwunastoma kocurami, psem i... naiwnym chłopakiem, który to wszystko toleruje ;d Zapraszam!

karo123

Od: Pon lis 01, 2010 9:48

[następna]