Jak to moj dziadek mawiał "gdy nie wiadomo o co chodzi, najpewniej chodzi o pieniądze " NIe chcę być złym prorokiem, bo zawsze może coś się zdarzyć i stąd opoznienia, ale ... to jednak nie w porządku tak bez wcześniejszych uzgodnień.
Nam dziś dostarczono i wstydzę sie starsssssznie, że naszej Klusce tez maty edukacyjnej nie zakupiłam bo ją coś tym razem napadło i zaczęła sie tarzać w tej dla kotów znajomej Za to materacyki do naszego transporterka idealne. Bardzo dziękuje
Dopiero dziś dotarłam na pocztę Parapetnik śliczny, zabawka przefajna - Czesio się w niej tarzał do rozpuku I coś nam ekstra wypadło z przesyłki Przećwiczone i zaaprobowane, a jakże Śliczne dzięki
Maraszek & Chester & Roman ... Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. ...
Feluś kocha krówkową matę! Jest śliczna i zabawka to szał w ciapki! Mata skończyła ostatecznie jako dywanik edukacyjny w pokoju bo mały po prostu z nią biega po całym pomieszczeniu Pozdrawiamy i dziękujemy! Głaski i baranki dla Tolusia!
Wystarczyła moja kilkudniowa nieobecność na forum i proszę jak miło . Od początku zakupów na bazarkach , tj. od sierpnia wysyłam pieniądze pocztą i akurat na tym zaczęło to Ewar przeszkadzać , to dlaczego nie mogła zwyczajnie zatelefonować , przecież ma mój telefon ?
Ewar - Ty masz kocimiętkę extra-turbo-spin-ożeszty Czesiek się w niej tarza, liże, okocimiętkowywuje się - a ja nawet woreczka nie przekłułam. Strach się bać, co będzie potem
Maraszek & Chester & Roman ... Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. ...