aannee99 pisze:Kocie ślicznotki
Moje kochania dwa.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie kalendarz adwentowy nie miałby sensu. Czarnidełko pewnie by nie ruszyło, a Ofelia otworzyłaby sobie od razu wszystkie okienka i zeżarła w pięć minut![]()
No chyba że schowałabym ustrojstwo w szafie pancernej
Ofelii pewnie by zasmakowało.![]()
Kalendarz trzymam wysoko na szafce i ja rozdaję smaczki. Dobrze że są dodatkowo zapakowane w folię.
MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Fajmnie macie że wam Duża otwiera bałkona. Nasza nie chce, marudzi że za zimnoTo niech se futro urośnie, jak jej zimno! Nam cieplutko i byśmy se posiedziały na bałkonu.
No i Duża zrobiała okropeczną rzecz - zabrała z bałkona nasze krzesełka!Teraz można siedzieć ino na parapapetu albo na bałkonostradu albo na półeczce albo na podłodze
![]()
Ksiązniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:U mnie kalendarz adwentowy nie miałby sensu. Czarnidełko pewnie by nie ruszyło, a Ofelia otworzyłaby sobie od razu wszystkie okienka i zeżarła w pięć minut![]()
No chyba że schowałabym ustrojstwo w szafie pancernej
Ofelii pewnie by zasmakowało.![]()
Kalendarz trzymam wysoko na szafce i ja rozdaję smaczki. Dobrze że są dodatkowo zapakowane w folię.
Lokalizacja na-szafkowa i folia to dla Ofelii żadna przeszkoda, uwierz mi
Monika_Wolska pisze:Śliczne i szczęśliwe kociambry![]()
Spokojnego dnia w pracy życzę
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Fajmnie macie że wam Duża otwiera bałkona. Nasza nie chce, marudzi że za zimnoTo niech se futro urośnie, jak jej zimno! Nam cieplutko i byśmy se posiedziały na bałkonu.
No i Duża zrobiała okropeczną rzecz - zabrała z bałkona nasze krzesełka!Teraz można siedzieć ino na parapapetu albo na bałkonostradu albo na półeczce albo na podłodze
![]()
Ksiązniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ofelku i Carmusiu!
U nas krzesełko stoi na bałkonie cały rok tylko zimą nie ma na nim mojej podusiNam duża otwiera okienko i przez nie wychodzimy na bałkona nawet wtedy gdy leży na nim takie białe cóś. Polcia lubi sie bawić tym puszkiem a ja nie bo jest zimny.
Zuzia z domciu i Pola z bałkona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1435 gości