Czy mogłabym prosić o taką czapę? Wzór taki, a kolor może być czarny, chyba, że masz taki jak na zdjęciu, to chętnie

Co do zamówienia to ten fiolet jest niedostępny ,nie ma już tej firmy.We środę będę w sklepie to zobaczę czy coś podobnego spotkam .Jeżeli nie,to chcesz czarną ? Cieszę się ,że menio jeszcze żyje 

welina pisze:Agatkoto ja dziękuję za pomoc i oby tylko takie marudy stawały na mojej drodze.Jesteś osobą o wielkim sercu,martwiącą się o innych
Co do zamówienia to ten fiolet jest niedostępny ,nie ma już tej firmy.We środę będę w sklepie to zobaczę czy coś podobnego spotkam .Jeżeli nie,to chcesz czarną ? Cieszę się ,że menio jeszcze żyje
agiag pisze:Poproszę szal czarny z kolorowymi kwadratami. I zapytuję czy jest dostępny od ręki jakiś szal ażurowy w pastelowym kolorze?
,szal jest ładny z głębokiej czerni. Niestety nie,nie robię na zapas,bo mam całą szafę nie odebranych rzeczy 

agiag pisze:Obdarowane zachwycone szalem i kapturem![]()
Jeszcze raz - wielkie dzięki!
A błyskawiczna przesyłka - mistrzostwo świata.

welina pisze:agiag pisze:Obdarowane zachwycone szalem i kapturem![]()
Jeszcze raz - wielkie dzięki!
A błyskawiczna przesyłka - mistrzostwo świata.
Cieszę się Aguś![]()
Izuniu, niestety Ewa odmówiła, ponieważ nie potrafi zrobić identycznej. Mogę wydziergać ,ale nie obiecuję ,że wyrobię się przed Świętami,ponieważ wyjeżdżam do Łomży do przyjaciółki.Nie widziałyśmy się 6 lat,i tyle lat nie wyjeżdżałam z Warszawy.Jeżeli termin po Świętach pasuje to podaj wymiary.
isabell36 pisze:dzięki Ewciu - jutro będę wiedziała - dam znać
jaki koszt z wysyłką ???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości