Rudy KOTEK w swoim domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2014 15:17 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon gru 01, 2014 16:57 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Przed chwilą byłam z kotką u weterynarza, dostała zastrzyk, troszkę może na wyrost bo ten katar minimalny, ale lepiej dmuchać na zimne.
Kicia waży ponad 800 g, więc jest jeszcze kruszynką :1luvu:
Kotkę pierwszy raz widziałam na żywo, jest naprawdę cudna, ma troszkę płaski pysio i jedwabistą sierstę, mam wrażenie że ciut przedłużoną.
Zrobiłam jej zdjęcia, wieczorem zrobię jej wyróżnienie na Gumtree, bo sprawa dość pilna, pilnowanie psów by jej nie zrobiły krzywdy jest dość kłopotliwe.
zdjęcia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

tosiatosia1

Od: Czw sie 25, 2011 12:59

Post » Pon gru 01, 2014 17:07 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Dodam jeszcze że zdjęcia zupełnie nie oddają umaszczenia kotki, w rzeczywistości jest to taki "czysty" jasny rudy, a sierść delikatna i puszysta.
Jest przepiękna.

tosiatosia1

Post » Pon gru 01, 2014 19:44 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Wyrożniac to warto na OLX, tak jak Ci pisalam. Wrzucilas w koncu te ogloszenia? :D Najpierw wrzuc na gumtree i OLX, poczekaj dzien lub dwa i wtedy wyroznij OLX.

Kicia jest cudna, nie oddaj byle komu. Pytaj, jak zabezpieczą okna/balkon, czy zapewnią szczepienia i sterylke, i czym karmią, bo wiekszosc Puriną
http://www.zwierzaczek-wroclaw.pl/index ... Itemid=287

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pon gru 01, 2014 20:46 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Grażynko wyróżniłam na olx, bo Gumtree odrzuciło mi ogłoszenie, napisałam że ma ok. 7 tygodni i uznali że za mało.
Wiem że kotka cudna, tylko niestety czasu ma mało. Gdybym miała dla niej DT to można by było bardziej powybrzydzać, a tak mała większość dnia spędza w pudle i sama, w dodatku ludzie się niecierpliwią bo kota nie chcieli.

tosiatosia1

Post » Pon gru 01, 2014 21:55 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

To wrzuć na gumtree ogłoszenie, podając wiek ok. 2 miesięcy, zawsze to większa szansa, że ktos sensowny zadzwoni :)

Arcana

Post » Pon gru 01, 2014 22:14 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Już postarzyłam ją o tydzień i czekam:-)

tosiatosia1

Post » Pon gru 01, 2014 22:22 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

tosiatosia1 pisze:Grażynko wyróżniłam na olx, bo Gumtree odrzuciło mi ogłoszenie, napisałam że ma ok. 7 tygodni i uznali że za mało.
Wiem że kotka cudna, tylko niestety czasu ma mało. Gdybym miała dla niej DT to można by było bardziej powybrzydzać, a tak mała większość dnia spędza w pudle i sama, w dodatku ludzie się niecierpliwią bo kota nie chcieli.

nie piszę ile kot ma tygodni tylko wstawiam szacunkową datę urodzenia jaką określił wet. Jeśli kocik jest za mały zaznaczam ,że trafi do domu po osiągnięciu odpowiedniego wieku do adopcji a kochający domek poczeka. Jeszcze mi nigdy nie odrzucona w ten sposób napisanego ogłoszenia. Poza tym będzie aktualniejsze dłużej bo wieku nie trzeba zmieniać.
To piękny kot i dobrze zaznaczyć w ogłoszeniu swoje warunki. Dom musi mieć zabezpieczone okna i balkon, podpisać umowę, wykastrować kota, zapewnić dobrą karmę .W przypadku takich malców nie wydaję ich jako jedynaków. Robię wizytę pa i zapowiadam wizytę już po. Proszę też o wypełnienie ankiety ,która daje mi odpowiedzi na podstawowe pytania a wizyta przed adopcyjna ma na celu potwierdzenie wpisów na żywo.
Nie oddawaj jej byle komu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 01, 2014 22:38 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Dorotko, ogłaszasz na Warszawę czy inne miasto? Dlaczego ja nie widzę tych ogloszeń?
Daj linki do ogloszen, bo nic nie rozumiem.

Edycja: Znalazlam, oglaszasz na Radom. Myslisz, ze wieksza szansa na dobry dom?
Na Radom to nie musiałaś wyróżniać, bo tam jest mało ogłoszeń ;)

Arcana

Post » Pon gru 01, 2014 22:54 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

A wiesz że nie pomyślałam o tym, myślałam że Radom, który wpisałam wyświetli się tylko jako miejsce pobytu kotki a że ogłoszenie będzie ogólnopolskie.
Zaraz to zmienię i dam na Warszawę.
Komputer mam tak z doskoku i nie ogarnęłam tego jak trzeba :oops:

tosiatosia1

Post » Wto gru 02, 2014 7:51 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Zmień na Warszawę i przepytuj dokładnie domy, bo powinnaś mieć sporo zgłoszeń, a trudno do każdego lecieć z wizytą :wink:

Arcana

Post » Wto gru 02, 2014 8:45 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Piękna jest!!! :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto gru 02, 2014 12:00 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

No piękna, i zgłaszają się zainteresowani,
wklejam jedno z ciekawszych zapytań o kotkę :twisted:

!witam fajny ten kociak mam pytanie w sprawie transportu czy byla by mozliwosc transportu malego do kwidzyna kolo gdanska jak bysmy to zorganizowali czy pani moze sie dowiedziec kurierem czy czyms innym za przesylkie pokrywam koszty pozdrawiam!

tosiatosia1

Post » Wto gru 02, 2014 12:18 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

tosiatosia1 pisze:No piękna, i zgłaszają się zainteresowani,
wklejam jedno z ciekawszych zapytań o kotkę :twisted:

!witam fajny ten kociak mam pytanie w sprawie transportu czy byla by mozliwosc transportu malego do kwidzyna kolo gdanska jak bysmy to zorganizowali czy pani moze sie dowiedziec kurierem czy czyms innym za przesylkie pokrywam koszty pozdrawiam!

witaj w zakręconym świecie :mrgreen:
Moją kotkę tak do ...Włoch chciano bym wysłała :twisted:
Napisałaś w ogłoszeniu warunki adopcji? Ja wiem,że ludzie nie czytają ale muszą być byś spokojnie mogła o nie zapytać. Czy spełniają :smokin:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 02, 2014 13:00 Re: Potrzebny DS/DT dla małej RUDEJ KOTKI

Kurierem... :strach: :strach:
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]