Moderator: Estraven
MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter

MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter

dakota pisze:MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter
Mario, bełkoczesz...![]()
![]()
PASKUDA MariaD pisze:dakota pisze:MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter
![]()
no ladnie, yaiast pomoc to sie wzsmiewaPASKUDA
[/list]

dakota pisze:MariaD pisze:dakota pisze:MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter
![]()
[/list]
bo pomóc nie umiem...
mogę się tylko łączyć w bólu, co niniejszym czynię.
ale to fajne jest, serio...
MariaD pisze:dakota pisze:MariaD pisze:no wađnie, tzlko na foru mam yamienione literzz i ynaki, wszedyie indyiej klawiatura pisye normalnie. Co sie dyieje. Nie mam polskich liter
![]()
[/list]

elca pisze:Mario, masz ustawiona "polską" klawiaturę (maszynisty) zamiast programisty. Y zamienione miejscami z z. Ale to wina towjego kompa nie forum. Poszukaj gdzieś w panelu sterowania ikonki 'klawiatura'
MariaD pisze:elca pisze:Mario, masz ustawiona "polską" klawiaturę (maszynisty) zamiast programisty. Y zamienione miejscami z z. Ale to wina towjego kompa nie forum. Poszukaj gdzieś w panelu sterowania ikonki 'klawiatura'
ale w Wordzie i innych urządzeniach działało poprawnie, no i "naprawiło" się samoistnie. Mam podejrzenie wirusa.

kociamatka pisze:Kombinacja klawiszy - prawy shift i ctrl i sie moyna pobelkotac Ł+=
No, ajak nie zadziała to obok zegarka powinnaś mieć na niebiewskim PL. Tam kliknąc i zmienić na polski programisty

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość