ZNALEZIONO GDYNIA KOT BRYTYJSKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 30, 2014 23:02 Re: ZNALEZIONO GDYNIA KOT BRYTYJSKI

Napisalam wiadomosc na facebooku, ale wiadomosc ode mnie zapisala sie w folderze Inne.

moni1234511

Od: Sob cze 16, 2012 13:25

Post » Pon gru 01, 2014 20:30 Re: ZNALEZIONO GDYNIA KOT BRYTYJSKI

agnieszka.mer pisze:Co się dzieje w życiu kota?

https://www.facebook.com/events/3130904 ... t&source=1

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt gru 05, 2014 0:28 Re: ZNALEZIONO GDYNIA KOT BRYTYJSKI

Misio jest wspaniałym kotem. Super, że dostał szansę, żeby to pokazać.
Pozwolę sobie wkleić z fb dla tych, którzy nie mają tam konta :
Miśkowi dopisuje apetyt! nie jest zadowolony z zamknięcia i trzeba uważać przy otwieraniu drzwi żeby nie wypadł na pozostałe pokoje, dodatkowo ma 3ch zainteresowanych zapoznaniem! szczególnie młodziutka kotka Łatka "czyha"pod drzwiami z nochalem w szparze od podłogi , ale jeszcze nie czas na spotkanie, jutro jedziemy do weta na ważenie, oglądanie zębów , wyciąganie kleszczy, które pewnie padły od fiprexu z niedzieli ale same nie odpadną raczej... Zdamy relację z wizyty

Misio ładnie bawi się 6-cio miesięczną Łatką! ładnie to znaczy, że szaleją jak stado dzikich świń!!! co za potwory kochane, śmieszne to jest bardzo bo Miś taki wielki a Łata długa i chuda wersja wyścigowa:), no jest na co popatrzeć ale gdy nadchodzi północ trzeba towarzystwo rozdzielać, jedno dobre z tego wynika, że Drapcio i Bianko mają mniej roboty z małą i nie muszą tak dużo się z nią bawić a potem się przed nią chować!!! hahahaaa
Mam pytania o bezpieczeństwo malutkich dzieci jeśli chodzi o kontakt z Misiem... niestety nie mamy żadnego ludzkiego szczeniaczka do testowania ;( więc na takie pytania odpowiedź brzmi : NIE WIEM

moni1234511

Od: Sob cze 16, 2012 13:25

[poprzednia]