Moderator: Estraven
Jaaga pisze:Czyli jak powiem w aptece, to dadzą na receptę Keppry?

. Zaraz napiszę PW. Zdecydowanie łatwiej mi kupić lek, kiedy mam pieniądze, bo stowarzyszenie rozlicza zapłacone już przeze mnie faktury. Mailem prześlę skan rachunku.
. Jakie dokładnie zrobić badanie, żeby okreslić poziom przeciwciał ? Tak, żeby nie sugerować się, tylko wiedziec, że to FIP, a nie przeciwciała w jakiejś ilości. Inne parametry, czyli np. leukocytoza mogą przecież występować przy innym zakażeniu np. kaliciwirusowym.
Jaaga pisze: Cały czas, bez względu jak sie czuje, ma spory apetyt.
za Emilka. Kotek mnie urzekł. Skoro przybrał na wadze, rośnie, ma apetyt do warto walczyć. Faktycznie wygląda jak dziecko. Jestem z branży naukowej - co prawda nie z zoologi czy weterynarii - ale mam to krytyczne spojrzenie i od znajomych z Uniwersytetu Przyrodniczego dowiedziałem się że te tzw. testy na FIP delikatnie ujmując są bardzo dalekie od wiarygodności i można je w wielu przypadkach pod względem naukowym porównać do takiej "metody naukowej" jak wróżenie z fusów, a co do lekarzy weterynarii to często niektórzy z nich mają oni przeświadczenie o własnej nieomylności, co też jest "bardzo naukowe" dlatego polecam dystans, a w sprawie Emilka zdanie się na własne uczucia. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości