Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 30, 2014 19:14 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Kotelson jest fajny ! :20149

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Nie lis 30, 2014 19:16 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Rysiowa masz piękne koty! :1luvu: A róbta tutaj co chceta, sama zbaczam z tematu kotów tak często jak Pafnucy żąda chrupek :ryk: A Pafnucy też wygląda jak wampir jak zasypia, ale dlatego że wystają mu z dzioba kły :oops:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Nie lis 30, 2014 19:29 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:A Pafnucy też wygląda jak wampir jak zasypia, ale dlatego że wystają mu z dzioba kły :oops:

Koniecznie utrwal to na fotce i wrzuć na...swój( jak by nie patrzeć)wątek :1luvu: Chociaż czarne koty ciężko się fotografuje :roll:
Oj, chyba miałas dzisiaj bardzo cięzki i pracowity dzień. Pamiętaj o relaksie! :piwa: Całusy dla TŻ 8)

rysiowaasia

Post » Nie lis 30, 2014 19:49 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Spróbuję go złapać jak śpi z kłami na wierzchu, wygląda wtedy jak wampirzy Jaś Fasola :oops: Dzień miałam na bogato, ale właśnie ubraliśmy choinkę i uważam że to wisienka na torcie :smokin: Muszę jeszcze pazur umalować i fajrant :ryk: A nie, sorry, muszę doprawić gotujący się właśnie barszcz czerwony :twisted:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 30, 2014 20:11 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Spróbuję go złapać jak śpi z kłami na wierzchu, wygląda wtedy jak wampirzy Jaś Fasola :oops: Dzień miałam na bogato, ale właśnie ubraliśmy choinkę i uważam że to wisienka na torcie :smokin: Muszę jeszcze pazur umalować i fajrant :ryk: A nie, sorry, muszę doprawić gotujący się właśnie barszcz czerwony :twisted:

Nie no! 8O Jeszcze do tego wszystkiego robiłaś czerwony barszcz? Czy Ty masz gdzieś zamontowane bateryjki?

rysiowaasia

Post » Nie lis 30, 2014 20:18 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:
kotelsonciorny pisze:Spróbuję go złapać jak śpi z kłami na wierzchu, wygląda wtedy jak wampirzy Jaś Fasola :oops: Dzień miałam na bogato, ale właśnie ubraliśmy choinkę i uważam że to wisienka na torcie :smokin: Muszę jeszcze pazur umalować i fajrant :ryk: A nie, sorry, muszę doprawić gotujący się właśnie barszcz czerwony :twisted:

Nie no! 8O Jeszcze do tego wszystkiego robiłaś czerwony barszcz? Czy Ty masz gdzieś zamontowane bateryjki?

Miewam takie dni, dodam że dzisiaj umyłam podłogę w salonie i sypialni (a to to parkiet, więc najpierw mycie, potem emulsja). A, no i byliśmy na giełdzie, gdzie jest mydło i powidło ale akurat kupiłam miód :ryk:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 30, 2014 20:40 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Jesteś bardzo pozytywną osobą! Nie narzekasz, nie marudzisz, cieszysz się zwykłymi (można by rzec, przyziemnymi ) sprawami...
:20147
Rozgryzłam Cię!
Jesteś po prostu szczęśliwą kobietą! :ok:

rysiowaasia

Post » Nie lis 30, 2014 20:46 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:Jesteś bardzo pozytywną osobą! Nie narzekasz, nie marudzisz, cieszysz się zwykłymi (można by rzec, przyziemnymi ) sprawami...
Rozgryzłam Cię!

W końcu, po tylu latach, teraz już wiem, na czym polega szczęście. Lepiej późno niż później :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 30, 2014 21:10 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:Jesteś bardzo pozytywną osobą! Nie narzekasz, nie marudzisz, cieszysz się zwykłymi (można by rzec, przyziemnymi ) sprawami...
Rozgryzłam Cię!

O to, to :ok: :ok: :piwa:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Nie lis 30, 2014 21:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dziewczyny, nawet nie wiecie jak długo czekałam, żeby móc z kimś wspólnie ubierać choinkę, lepić pierogi i robić całą masę zwyklejszych niż te rzeczy. Koty dopełniają me szczęście. Kochane, rozmruczane pyszczki :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 30, 2014 21:47 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

I niech Ci tak zawsze dobrze zostanie! Lubię tu wpadać bo zawsze jest tak pozytywnie, właśnie taka radość z latania na mopie <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lis 30, 2014 22:44 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dziękujemy, miło czytać takie rzeczy :1luvu: latanie na mopie to taki nowoczesny wiedźming :ryk:

kotelsonciorny

Post » Pon gru 01, 2014 11:01 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Witojcie w tymże zacnym, cieplutkim dniu. Termometr za oknem pokazał rano -6 stopni, twojapogoda.pl przewidziała temperaturę odczuwalną -14. Położyłam kotom trzy parapetnik na parapecie, żeby im było ciepło w zady a my sami dzisiaj jedziemy na zakupy, bo w szafie stwierdziliśmy deficyt ciepłych ciuchów. Pocieszające jest to, że siedzę w pracy zawinięta w sweter i piję gorącą kawę. Nie ruszę się z tego miejsca przez cały dzień, czuję to 8)

kotelsonciorny

Post » Pon gru 01, 2014 11:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

tu nie aż tak zimno za to leje jak opętane...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon gru 01, 2014 11:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Hej

U mnie też zimno, bardzo zimno :roll:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]