Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze::) Cieszę się, że posiadam takie właściwości. Widziałaś już, jakie mam śliczne kocie bluzeczki?
MamaMeli pisze:Aniu wymiatasz z miejscówkami!!!moje mogą mieć miejscówek a miejscówek, i tak kończą w łóżku
NatjaSNB pisze:Miejscówka jak się patrzy![]()
![]()
![]()
![]()
Ja jestem na etapie projektowania nowej szafki nocnej do sypialni. Mamy jedną kupioną z kompletem mebli, ale standardowe wymiary takich szafek są za duże jak na naszą sypialnię i zmieściła się tylko jedna. Daję sobie radę bez szafki po mojej stronie łóżka, ale fajnie by było mieć gdzie okulary odłożyć, kubek z kawą postawić czy książkę trzymać... nie mówiąc o komórce, która leżąc na podłodze przy mojej stronie łóżka już 2 razy prawie umarła śmiercią straszną zdeptana przez męża
No w każdym razie, jak to się mówi, long story short, potrzebuję czegoś po mojej stronie, ale musi być malutkie, maluteńkie... żeby szafę z ubraniami dało się łatwo otwierać... i sobie projektuję i poproszę znajomego meblarza o wykonanie. Projekt zakłada legowisko dla kotów w dolnej części szafeczkiNiewielkie, bo chcę, żeby szafka miała góra 20cm głębokości, ale koty wszędzie się zmieszczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości