A to spojrzenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Jejci podobam się![]()
Ciociu a Ty nie wiesz jaka ja byłam samotna, jak ja się bałam, jak mi burczało w brzuszku, jak się chowałam pod krzaczkiem, jak padał śnieg to padał mi na główkę. Nikt mnie nie chciał, patrzałam w okna domów, czasem widziałam w nich innego kotka, a dla mnie wszystkie drzwi były zamknięte. Jedna Pani co ją polubiłam była dla mnie dobra, ale ciągle mnie nie wpuszczała do domu, to ja sama wchodziłam. Wskakiwałam na taką skrzynkę i z tej skrzynki po cichu jak nie patrzała to wchodziłam do mieszkania, a tam szybciutko chowałam się pod koc na tapczanie. I udawałam, że mnie tam nie ma. Nawet mogłam nie jeść i mogłam nie robić ani siusiu ani kupki, byle by tam siedzieć pod tym kocem. Czasem wrzucano mnie do piwnicy. Tam byłam zamknięta. Tam nie miałam ani jeść ani pić i było mi zimno. I znowu przyszła zima i znowu przyszła wiosna, a mnie nikt nie chciał. Płakałam po cichu.
Aż w końcu przyjechała ona i dała mi pełną miskę - zjadłam całe dwie porcje, potem mnie przytuliła a potem wsadziła do transporterka i jechałam bardzo długo. Płakałam. Nie wiedziałam co ze mną będzie. Potem byłam u doktórki a potem przyszłam tu, gdzie teraz jestem. Mam teraz siostrę. Bardzo się lubimy. Uwielbiamy razem biegać po mieszkaniu i uwielbiamy walić łapami w pudła. To taka kocia muzyka. Mam pełną miskę i ciepły kącik. Już nie marznę samotna w deszczu i mrozie pod krzaczkiem patrząc w ciepłe okna innych ludzi. Teraz kominek grzeje mi pupe.
I tylko ta duża wciąż chce mnie przytulać, ciągle mnie całuje, już nie mogę tego znieść. Razem też śpimy. Głośno domagam się wpuszczenia do łóżka, a podusia i kołderka są lepsze od zimnego betonu.
Dlaczego tyle czasu nikt mnie nie chciał?! - wymiałkała Marysia
Milena_MK pisze:Mój TŻ tak sobie to tłumaczy, że koty wiedzą, że jest samcem alfa i czują respekt![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 31 gości