MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
mrrrrrr mrrrrrr mrrrrrrr
F&M
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
barbarados pisze::D![]()
MaryLux pisze:Frygek, Matek, gdzieście jesteście?
Rilla07 pisze:Gdzie są nasze czarne ślicznotki?![]()
![]()
klaudiafj pisze:MB&Ofelia pisze:Jak do łazienku, to po drodze czeba wskiknąć do kuwetki. I wykopać się do Chinów. A póxniej zostawić Dużej troszku żwirku - niech ma co sprzątać, jak przylezie z roboty![]()
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ja też, kopiem i kopiem i kiedyś się do kopiem to wtedy się tam spotkamy w tych Chinach - tylko jak bendziemy chodzić do góry nogami?? To pisałam Kitusia "piiiiiiiiiiiiii"
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:MB&Ofelia pisze:Jak do łazienku, to po drodze czeba wskiknąć do kuwetki. I wykopać się do Chinów. A póxniej zostawić Dużej troszku żwirku - niech ma co sprzątać, jak przylezie z roboty![]()
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ja też, kopiem i kopiem i kiedyś się do kopiem to wtedy się tam spotkamy w tych Chinach - tylko jak bendziemy chodzić do góry nogami?? To pisałam Kitusia "piiiiiiiiiiiiii"
Kitusia. Nie wię jak się tupta łapkami do góry. Muszę spytać Offelku, ona jezd starsiejsza, mądra i wszystko wie, to mi powie.
Mała Ciorna Carmen
mag828 pisze:tylko duża jakiesz takie wyszokie kuwety posztawiła, że siem cienszko wykopuje na pokój
lubionca kopacz Mati[/i]
mag828 pisze:Rilla07 pisze:Gdzie są nasze czarne ślicznotki?![]()
![]()
ojej czociu![]()
![]()
![]()
ty to taka kotana dla nasz jeszteś
a my kotane kotki naszom dużom leczyłyszmy
grzałyszmy jom żeby żdrowiała
F&M
mag828 pisze:MaryLux pisze:Frygek, Matek, gdzieście jesteście?
duża leżała w uszku wienc jom grzałyszmy
jakasz taka szmarkata jeszt i kasła
mogłaby nie chodzić do roboty, tylko bycz s nami f domu czały dżeń
gupia duża
F&M
klaudiafj pisze:mag828 pisze:tylko duża jakiesz takie wyszokie kuwety posztawiła, że siem cienszko wykopuje na pokój
lubionca kopacz Mati[/i]
Postrafiam Mati. U nas tesz duża ustawila wielom kuwete, musze sie strasznie nameczyć żeby żwir wysypać. Jusz wymyśliłam, że jak wyskakuje wysoko z kuwety bo som wysokie ściany, to trzymam w lapkach tyle zawirku ile dam rade zmieścić i hyc! żwirek na wszystkie strony jak sztuczne ognie się rozpryskuje! Potem jeszcze poprafiam tam gdzie ściana kuwety niższa i wygrzebuje lapkom ile umiem, a potem dalej kopie do tych Chin . Też chce wiedzieć, co powie księżniczka Ofelia, ja jestem chyba najstarsza w towaszystwie ale ja w chinach nie bylam. Ja nawet jak mam wyjść z mieszkania to mam wielkie oczy i się się tak trzęsę i płakam.
mir.ka pisze:mag828 pisze:Rilla07 pisze:Gdzie są nasze czarne ślicznotki?![]()
![]()
ojej czociu![]()
![]()
![]()
ty to taka kotana dla nasz jeszteś
a my kotane kotki naszom dużom leczyłyszmy
grzałyszmy jom żeby żdrowiała
F&M
i wyleczyłyście ją kotki pięknotki?![]()
![]()
mnie Tofik wygrzewał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości