W sumie od soboty . Czasem robią mi tą łaske i ładnie pozują . Czasem się muszę namęczyć i upolować . Ale foty wstawiam mniej więcej co tydzień . I to sa takie tygodniowe świezynki . A robię tym , co mam pod ręką , czyli najczęściej telefonem . Dlatego poluję na dobry telefon z dobrym aparatem .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Nie idzie powiększyć, ale widzę, że ma zielone oczki Jak mój Maciuś i takie umaszczenie ELOOO Coś się psuje - znikają moje posty a to co piszę i widzę jest nie tam gdzie powinno :/ No to jeszcze raz. To było o Diance Co do telefonu pisałam że samsu.gi (może cenzura) mam i są fajne a teraz wybrałam LG g2 mini - bardzo zachwalany, świetne parametry i tani
fajnie , ze sie foty podobaja Klaudia , obejrze te telefony bo , sam. sun.gi lubie . Alg to dziecko tej firmy . Taka tańsza wersja , co nie znaczy , ze gorsza