Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 24, 2014 22:26 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Jasna sprawa, że trzeba. Gdybym się nie odstresowywała w taki sposób, musiałabym zacząć palić zioło 8O a jutro mam stresujący dzień, robię szkolenie, a nie przepadam za takimi eventami.

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pon lis 24, 2014 22:38 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Jasna sprawa, że trzeba. Gdybym się nie odstresowywała w taki sposób, musiałabym zacząć palić zioło 8O a jutro mam stresujący dzień, robię szkolenie, a nie przepadam za takimi eventami.

A zatem, szybciutko do łożeczka i powodzenia jutro! Dasz radę! W końcu jestes baba z jajami! :ok:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Wto lis 25, 2014 9:37 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lis 25, 2014 17:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Kładzenie się wcześnie spać wcale mi nie pomaga przetrwać następnego dnia :ryk: Od rana co jakiś czas leci mi krew z nosa i pewnie znowu wyjdę z roboty po 10 godzinach :strach: Dobrze że po powrocie do domu będę mogła zrobić sobie okład z ciepłego kota, to zawsze pomaga na wszelkie rozterki i stresy :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Wto lis 25, 2014 17:10 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

A czy robiłaś grzańca? ( tego z cukrem waniliowym ) :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lis 25, 2014 17:29 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:A czy robiłaś grzańca? ( tego z cukrem waniliowym ) :D

Robiłaś, powiem tak: om nom nom nom nom :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Wto lis 25, 2014 17:30 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Kładzenie się wcześnie spać wcale mi nie pomaga przetrwać następnego dnia :ryk: Od rana co jakiś czas leci mi krew z nosa i pewnie znowu wyjdę z roboty po 10 godzinach :strach:

Ojej! :(
Przeraża mnie to bezwzględne wykorzystywanie pracowników
kotelsonciorny pisze:Dobrze że po powrocie do domu będę mogła zrobić sobie okład z ciepłego kota, to zawsze pomaga na wszelkie rozterki i stresy :1luvu:

Albo z ciepłego...Tż-ta 8)

rysiowaasia

Post » Wto lis 25, 2014 17:54 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

To jest korpo, tutaj się walczy :twisted: Ale też nie jest źle, wychodzę kiedy coś potrzebuję, jak nie mogę zostać to nie zostaję i koniec, mogę brać urlopy bez dramatu, że nie będzie mnie miał kto zastąpić i mam niezłe całkiem pieniądze. Nie mogę narzekać mieszkając w mieście z takim bezrobociem, a też dobrze mi tu i się z lekka zasiedziałam.

Ciepły TŻ też może być :smokin:

kotelsonciorny

Post » Wto lis 25, 2014 21:49 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:To jest korpo, tutaj się walczy :twisted: Ale też nie jest źle, wychodzę kiedy coś potrzebuję, jak nie mogę zostać to nie zostaję i koniec, mogę brać urlopy bez dramatu, że nie będzie mnie miał kto zastąpić i mam niezłe całkiem pieniądze. Nie mogę narzekać mieszkając w mieście z takim bezrobociem, a też dobrze mi tu i się z lekka zasiedziałam.

Ciepły TŻ też może być :smokin:

Podobno praca w korporacji jest bardzo stresująca i mecząca. To chyba tylko dla młodych, ambitnych, nie bojących się konkurencji ludzi.
Najważniejsze, że jest odpowiednia wypłata. Wtedy jest motywacja do działania, do tego przysłowiowego "wyścigu szczurów"
Ale z tym krwawieniem z nosa musisz coś zrobić. Robiłaś badania krwi?
Kurcze, gadam jak mama. Moja mama sie złości, że moje koty mają wielokrotnie więcej zrobionych badań, niz ja. :mrgreen:
Mam nadzieję,że jesteś juz w domu

rysiowaasia

Post » Wto lis 25, 2014 21:52 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

W mojej korpo jest tylko irytująco. I teraz poszerzył się zakres godzin w których pracuję, mam normalne ośmiogodzinne zmiany ale teraz sięgają aż do 22. Pozdrawiam z biura teraz na przykład.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto lis 25, 2014 21:54 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

No ale chyba płaca nadgodziny !?
Przecież człowiek to nie maszyna! Tym bardziej kobieta.

rysiowaasia

Post » Wto lis 25, 2014 22:42 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Moje drogie, nie uczestniczę w wyścigu szczurów, ale jestem korposzczurem. Robię swoje, nie wpierniczam się w inne sprawy, ale swoje robię i ogarniam. Wiem, że korpo to nie jest praca marzeń, ale z drugiej strony nie są takie kiepskie warunki. Ja dostałam na przykład bardzo przyjemną premię, uznaniową, a to mocny zastrzyk gotówki. A nadgodziny wypłacane są, przynajmniej u mnie, co do grosza. Niby powinno być tak, że nadgodziny się odbiera, u nas mogą się po prostu wliczać do wypłaty, i to jets fair.

kotelsonciorny

Post » Wto lis 25, 2014 22:46 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Kotelsonciorny, bardzo się cieszę,ze w ostatecznym rozrachunku wychodzisz na plus :ok:
Tymczasem: paciorek, siku i spać :ok:

rysiowaasia

Post » Wto lis 25, 2014 23:28 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

rysiowaasia pisze:Kotelsonciorny, bardzo się cieszę,ze w ostatecznym rozrachunku wychodzisz na plus :ok:
Tymczasem: paciorek, siku i spać :ok:

Oj Rysiowaasia ja tak wcześnie nie chodzę spać ;)

kotelsonciorny

Post » Wto lis 25, 2014 23:39 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

A ja dziś wyjątkowo pójdę wcześniej, bo coś mi oczy niebezpiecznie się zamykają. Starzeję się chyba :roll:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]