Moderator: Estraven
kotelsonciorny pisze:Jasna sprawa, że trzeba. Gdybym się nie odstresowywała w taki sposób, musiałabym zacząć palić ziołoa jutro mam stresujący dzień, robię szkolenie, a nie przepadam za takimi eventami.

Od rana co jakiś czas leci mi krew z nosa i pewnie znowu wyjdę z roboty po 10 godzinach
Dobrze że po powrocie do domu będę mogła zrobić sobie okład z ciepłego kota, to zawsze pomaga na wszelkie rozterki i stresy 
aannee99 pisze:A czy robiłaś grzańca? ( tego z cukrem waniliowym )

kotelsonciorny pisze:Kładzenie się wcześnie spać wcale mi nie pomaga przetrwać następnego dniaOd rana co jakiś czas leci mi krew z nosa i pewnie znowu wyjdę z roboty po 10 godzinach
![]()
kotelsonciorny pisze:Dobrze że po powrocie do domu będę mogła zrobić sobie okład z ciepłego kota, to zawsze pomaga na wszelkie rozterki i stresy

kotelsonciorny pisze:To jest korpo, tutaj się walczyAle też nie jest źle, wychodzę kiedy coś potrzebuję, jak nie mogę zostać to nie zostaję i koniec, mogę brać urlopy bez dramatu, że nie będzie mnie miał kto zastąpić i mam niezłe całkiem pieniądze. Nie mogę narzekać mieszkając w mieście z takim bezrobociem, a też dobrze mi tu i się z lekka zasiedziałam.
Ciepły TŻ też może być

rysiowaasia pisze:Kotelsonciorny, bardzo się cieszę,ze w ostatecznym rozrachunku wychodzisz na plus![]()
Tymczasem: paciorek, siku i spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości