Moderator: Estraven

kotelsonciorny pisze:
A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę
vanesia1 pisze:kotelsonciorny pisze:
A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę
Wooow! Co pijemy?![]()
![]()
kotelsonciorny pisze:Obczaj koniecznie, może ja też się tam wybiorę jeśli okaże się OK. Najpierw jednak muszę zrobić rekonesans, czyli pójdę pozadawać dziwne pytaniapamiętam jak poszłam Pod Żabkę i trafiłam na doktora R. Chciałam się tylko dowiedzieć, czy mogę Pafnucka zaszczepić i w jakiej formie bo on był w swoim życiu wtedy szczepiony tylko raz, więc nie przyjął serii. Zostałam przez pana doktora opieprzona, bo kocur miał gila pod nosem (o czym powiedziałam na wstępie) i ja nie umiałam powiedzieć czy przeszedł on koci katar. No nie, mnie takimi informacjami DT nie uraczył. Potraktował mnie jak idiotkę
Powiedział, że może ten mały gilek pod nosem to taki urok kota i tyle.
kotelsonciorny pisze:A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę

kotelsonciorny pisze:Nawet nie potrafię opisać, jak bardzo cieszą mnie takie malutkie kroczki. Duma rozpiera mą wątłą pierś

MamaMeli pisze:klub nie ma swojego wątku ponieważ każdy wątek który ma w podpisie członkini Klubu może się wpasować w wątek naczelny. Jeśli wyjmujesz swojemu kotkowi śpioszki i gilki, przykrywasz kocykiem, oglądasz pod mikroskopem każdą qpę i lecisz do weta z każdym kichnięciem - zapraszamy do skopiowania podpisiku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 26 gości