Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:hej zbieraczko,jeszcze jestem,wiec sie melduję,ile win kupiłas z datków,bo chyba o suchym "ryju"metalu nie słuchasz,tylko uwazaj,nie jeździj rowerykiem na gazie
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:hej zbieraczko,jeszcze jestem,wiec sie melduję,ile win kupiłas z datków,bo chyba o suchym "ryju"metalu nie słuchasz,tylko uwazaj,nie jeździj rowerykiem na gazie
Kochan jak win nie lubie![]()
To to spoko, śmigam śmigam ale bez gazu.
![]()
Datki to super rzecz , jak to pare dni temu jedna moja ulubienica napisała , że jestem dobra w zbieraniu kasy na bidy itd ...
Wiesz koty są w chlewiku a ja w pałacach ...
I odpowiedzi od moder sie nie doczekałam....Chyba wyśle jej wiadomość gołębiem
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:hej zbieraczko,jeszcze jestem,wiec sie melduję,ile win kupiłas z datków,bo chyba o suchym "ryju"metalu nie słuchasz,tylko uwazaj,nie jeździj rowerykiem na gazie
Kochan jak win nie lubie![]()
To to spoko, śmigam śmigam ale bez gazu.
![]()
Datki to super rzecz , jak to pare dni temu jedna moja ulubienica napisała , że jestem dobra w zbieraniu kasy na bidy itd ...
Wiesz koty są w chlewiku a ja w pałacach ...
I odpowiedzi od moder sie nie doczekałam....Chyba wyśle jej wiadomość gołębiem
ja już na cenzurze,dostałam ostzeżenie za złamanie regulaminu pkt.2 i 9
lidka02 pisze:No i kicikicimiauhau dostała bana na trzy miesiące szok .Dziwi mnie to ..moder pisze że jej ilość zwierząt ciagle rośnie ....gdzie możem ślepa...I tym banem co zrobią dobrego do kotów , co ma na ulicy;......O co tu chodzi może ktoś mi wyjaśni , bo żem ciemna to każdy wie...Ale myślałam że to forum służy pomocą kotom , ktoś chce to jej daje karme , ona nikogo do tego nie zmusza ...Chyba dobrze myśle ..Koty ma śliczne zadbane , ma ich tylko kilka więc w czym tu problem..
Dziwie się że ja nie mam bana stałego za moją ilość zwierząt...
A takie pytanko do moder , ile tu można mieć kotów , dwa zadbane i nie karmić na ulicy ..Czy jak
puszatek pisze:model rodziny które preferuje forum to 1 plus 3pozostali to obrzydliwi zbieracze
![]()
![]()
spokojnej niedzieli![]()
lidka02 pisze:puszatek pisze:model rodziny które preferuje forum to 1 plus 3pozostali to obrzydliwi zbieracze
![]()
![]()
spokojnej niedzieli![]()
Kocham zbieraczy
puszatek pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:model rodziny które preferuje forum to 1 plus 3pozostali to obrzydliwi zbieracze
![]()
![]()
spokojnej niedzieli![]()
Kocham zbieraczy
pewnie....kochamy chociaż same siebie![]()
![]()
morelowa pisze::ryk:![]()
Nie padało i nie pada
puszatek pisze:a u nas było Słoneczko![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 80 gości