Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 21, 2014 10:55 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Wysyłka 9 zł, a to i tak wychodzi niecałe 16 zł.Trzeba tylko zapytać, czy to taki właśnie, że włącza się i już.Wygodne bardzo, mam, używam.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 21, 2014 10:56 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:Ta wysyłka dość droga jak na wysyłkę takiej małej rzeczy, prawda?. W chińskim sklepie są po 5 złotych jakoś laserki, ale nie ma tej opcji, że jak włączysz, to nie trzeba trzymać przycisku ;)

Ja miałam taki chiński, ale on mi podziałał tydzień, a ten mam już pół roku i przy codziennej eksploatacji wymieniałam raz baterie. Ale jak ktoś chce mogę zamówić do mojego zamówienia z zooplusa (bo chyba niebawem muszę tego dokonać) i wysłać Pocztą Polską :)

Ale przycisk trzeba trzymać. Kciuk się wyrabia po pewnym czasie :mrgreen:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt lis 21, 2014 10:58 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła link :) A to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 21, 2014 11:36 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła link :) A to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.

Aaaa, bo ja żem też link wkleiła :mrgreen: Tak, to kropka, nie taka wcale mała. Koty mają świra :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 21, 2014 11:38 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Mój TZ też chciał kupić laser ale obawiam się, że koty nie były by zainteresowane. Kupił im zatem taką piłkę świecącą na różne kolory i w ciągu jednego wieczora koty gdzieś ją wrzuciły, że przepadła bez wieści - podejrzewam, że bardzo jej nie polubiły że zwyczajnie postanowiły się jej pozbyć :twisted:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 21, 2014 11:42 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:
aannee99 pisze:Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła link :) A to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.

Aaaa, bo ja żem też link wkleiła :mrgreen: Tak, to kropka, nie taka wcale mała. Koty mają świra :mrgreen:

Nie wiem czemu kupiłam ten laserek z końcówką rybki, zła jestem, ale nie robię zamówienia na razie, bez sensu dla jednego laserka, dopiero przy kolejnym zamówieniu żwiru wezmę laserek, ale tym razem normalny :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 21, 2014 12:32 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:
kotelsonciorny pisze:

Nie wiem czemu kupiłam ten laserek z końcówką rybki, zła jestem, ale nie robię zamówienia na razie, bez sensu dla jednego laserka, dopiero przy kolejnym zamówieniu żwiru wezmę laserek, ale tym razem normalny :)

Ja mam latarkę ledową kupioną od ruskich na straganie za 10 zl i w niej jest funkcja laserka. Za tą czerwoną kropką Polka szaleju dostaje. Też kiedyś kupiłam tą rybkę ale szału za nią nie było.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lis 21, 2014 15:09 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

My mamy w domu dwa laserowe maniaki więc chętnie się zaopatrzę w takie cuda :mrgreen: ten laser z rybką jest do bani, koty go chyba nie do końca wyraźnie widzą bo w szaleńczym biegu potrafią go zgubić. Ten z zooplusa wygrywa póki co :ryk:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 21, 2014 15:12 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja ten z rybką w Zooplusie właśnie kupiłam, ale nie zwróciłam uwagi na opis, że świeci w kształcie rybki :oops: http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... ser/189186
Obrazek

aannee99

Post » Pt lis 21, 2014 15:22 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

No ja mam właśnie taki w którym się zmieniają kształty. Wygrywa motylek :ryk:

OMG, co ja mam dzisiaj za dzień. Spotkanie za spotkaniem :placz:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 21, 2014 16:37 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Laserki są super, ale ponoć mają jedną wadę... kot nie może złapać kropka a co za tym idzie, czuje się niespełniony w polowaniu :mrgreen:
Jednak pomimo to biegają za nim bardziej niż za każdą wędką ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt lis 21, 2014 16:47 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Nuriś jest wystarczająco spełniony w polowaniu jeśli nieopatrznie poruszę stopą pod kołdrą :strach:
albo jak idę z jego miską, taktyka polowania pod tytułem "wejdź mamie pod nogi może się przewróci" :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 21, 2014 20:03 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

A no czytałam o tym kocim niespełnieniu, ale ja po zabawie rozsypuję po parkiecie kocie chrupki i koty sobie wtedy jeszcze trochę polują, a upolowaną chrupkę jedzą :D Pafnucy też polował na ruchy stóp pod kołdrą :mrgreen:

Dziewczyny, pierwszy raz mam w pracy paskudny, personalny prpblem, nie mam pojęcia co mam robić :( chyba otworzę piwo :placz:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 21, 2014 20:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

to ja otwieram z Tobą, opowiadaj :ok:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 21, 2014 20:19 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Otwieraj, bo ta sprawa wymaga przepicia :placz: mam nowego pracownika. Od kilku tygodni. Do tej pory pożyczył około 500zł od różnych osób z teamu (ode mnie nie dało się, odmówiłam). Póki co 300zł od jednego człowieka a reszta to drobniejsze kwoty. A dzisiaj dowiedziałam się że w poprzedniej firmie ta osoba zadłużyła się na półtora tysiąca złotych wśród pracowników. Wszystkim rozpowiada, że nie może wziąć chwilówki bo wyrabia nowy dowód. I rozumiem, że ktoś może nie mieć "do pierwszego", ale ktoś podbiera mi fajki i leki (mam szufladę z lekami pod biurkiem, głównie przeciwbólowe, na przeziębienie, zgagę, alergię). Boję się jak daleko to zajdzie. Czuję zbliżającą się bubę :strach: :strach:

Edit: poprawiłam literówki

kotelsonciorny

[poprzednia][następna]