Moderator: Estraven
aannee99 pisze:Ta wysyłka dość droga jak na wysyłkę takiej małej rzeczy, prawda?. W chińskim sklepie są po 5 złotych jakoś laserki, ale nie ma tej opcji, że jak włączysz, to nie trzeba trzymać przycisku
aannee99 pisze:Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła linkA to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.
kotelsonciorny pisze:aannee99 pisze:Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła linkA to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.
Aaaa, bo ja żem też link wkleiłaTak, to kropka, nie taka wcale mała. Koty mają świra
aannee99 pisze:kotelsonciorny pisze:aannee99 pisze:Mi chodzi o wysyłkę tego laserka z Allegro, do którego Ewa wkleiła linkA to co Ty masz, ta myszka, to ona ma światełko - punkcik/kropka,tak?.
Aaaa, bo ja żem też link wkleiłaTak, to kropka, nie taka wcale mała. Koty mają świra
Nie wiem czemu kupiłam ten laserek z końcówką rybki, zła jestem, ale nie robię zamówienia na razie, bez sensu dla jednego laserka, dopiero przy kolejnym zamówieniu żwiru wezmę laserek, ale tym razem normalny

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058

mam nowego pracownika. Od kilku tygodni. Do tej pory pożyczył około 500zł od różnych osób z teamu (ode mnie nie dało się, odmówiłam). Póki co 300zł od jednego człowieka a reszta to drobniejsze kwoty. A dzisiaj dowiedziałam się że w poprzedniej firmie ta osoba zadłużyła się na półtora tysiąca złotych wśród pracowników. Wszystkim rozpowiada, że nie może wziąć chwilówki bo wyrabia nowy dowód. I rozumiem, że ktoś może nie mieć "do pierwszego", ale ktoś podbiera mi fajki i leki (mam szufladę z lekami pod biurkiem, głównie przeciwbólowe, na przeziębienie, zgagę, alergię). Boję się jak daleko to zajdzie. Czuję zbliżającą się bubę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości