Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 18, 2014 10:22 Re: Wiejskie Kociambry- odszedł najmniejszy jezurek :(

dziołcha, jak masz apetyt to musi być wszystko ok :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lis 18, 2014 14:02 Re: Wiejskie Kociambry- odszedł najmniejszy jezurek :(

O, tak, jedz, wysypiaj się i regeneruj siły :ok:

Wiem z doświadczenia, że z braku snu wysiada wszystko, psychika i nerwy zwłaszcza, a to znowu nasila bezsenność i powstaje błędne koło.

A za Tuptusia mocne kciuki, oby się małemu udało :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lis 18, 2014 17:31 Re: Wiejskie Kociambry- odszedł najmniejszy jezurek :(

Iwonko-za Twoje zdrówko i życie maleńkiego kolczatka Tuptusia!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ciesze się,że wreszcie sie wysypiasz, a i apetyt cieszy bardzo, bo będziesz miała więcej sił!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 18, 2014 18:41 Re: Wiejskie Kociambry- odszedł najmniejszy jezurek :(

Zawsze mówiono,ze sen to zdrowie :)

Za maluszka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lis 19, 2014 7:15 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Witajcie Dziewczyny :1luvu:
Smutno mi bardzo bo drugi już Maluszek Tuptuś umarł :placz: nie daliśmy rady zawalczyć
zostały dorosłe jeże w stodole ,porażka tak to poczułam ,nie daliśmy rady a wydawało się że wszystko będzie dobrze że na wiosnę wypuszczę do ogrodu wielkie wypasione jeżyki

Wczoraj złożyła odwołanie do Zusu,byłam wyspana ,najedzona i jakoś bardziej mogłam się skupić na załatwianiu spraw
teraz nawet ten paskudny ból mięsni stawów i kości można znieść,jestem osłabiona to fakt ,ale myślę że wszystko sie unormuje,no mam taka nadzieję

wieczorem pogadałam z sarenkami,leżały sobie pod jabłonią i słuchały moich opowieści
strzygły uszkami i pewnie myslały sobie,co ta kobita dzisiaj taka rozświergolona
wcinały jabłuszka i słuchały

Dziękuję Lemoniadce za wpłate 30zł dla Kociaków i Katarzynie1207 za paczuszkę z karmą
za wszelką pomoc jestem Wam bardzo wdzięczna
za to że jesteście i wspieracie słowem
jesooo jak ja bym spała ,mój organizm woła o spanie więc pozwolę mu gdy tylko będzie chciał
tyle miesięcy męki to trzeba odespać by mieć siły

Ściskam Was mocno z zamglonych Beskidów
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 19, 2014 7:18 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Iwonko, tak żal maluszków, ale niestety nie mamy wpływu na los, walczyłyście z wetką, robiłyście wszystko, by je uratować.
Przytulam Cie kochana, przytulam mocno!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 19, 2014 7:19 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Jeżyk już jest na niebieskich łąkach [*]
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lis 19, 2014 7:20 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Tyle miesięcy niedosypiania wystawiają teraz rachunek - niedłługo będzie lepiej, bo nie będziesz aż tak senna :ok: .
Jeżyku[*] miałeś dobrą opiekę, dużo miłości - niestety to nie wystarczyło :( . Kociamko, przytulam :201428
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lis 19, 2014 23:47 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Kociama pisze:Dziękuję (...) i Katarzynie1207 za paczuszkę z karmą

Iwonko, ta paczuszka była też częściowo od Agusi...Głupio mi, że tak niewiele mogłam wysłać, ale sama ciągnę na "oparach" finansowych ... Stadko bezdomnych do dokarmiania stale mi rośnie ... i miejsc przybywa :strach: Już w tej chwili mam 4 stałe miejsca, gdzie czekają głodne, zmarznięte kocie brzuszki ... co najmniej 20 sztuk ... :( W jednym miejscu dokarmia trochę ledwo chodząca staruszka ... i tam są maluszki 2-3 miesięczne ... :placz: nie wiem, czy one mogą przeżyć zimę ... Z dodatkowych atrakcji - przedwczoraj u weta zostawiłam ponad 300 zł. - Bączuś chory ... nie mógł się wysikać, nos zrobił mu się sino-czerwony (wiadomo, jakie skojarzenia od razu miałam :( ) .. Jedyny pozytyw w tym wszystkim - echo serca wyszło mu bardzo dobrze ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw lis 20, 2014 19:09 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Zaglądamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lis 23, 2014 8:21 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

:ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :201461
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie lis 23, 2014 8:40 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Trzymajcie się ciepło w ten zimny dzień :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lis 26, 2014 9:36 Re: Wiejskie Kociambry- 2 jeżyki za TM :((

Witajcie Kochane Dziołchy :1luvu:
Kurde zima już lezie wielkimi krokami,czuje się zapach śniegu ,wiem że u niektórych z Was już sypnął śnieg,u nas nie ,tylko te nocne mrozidła są
Wczoraj wieczorem wyjątkowo doopsko mi zmarzło ,ale co tam ja ,dziczki zekały na ciepłe jedzonko,ale wcinały bidulki
dostałam rentę 520zł ale odwołanie do sądu jest żłożone i będę cierpliwie czekać
w sumie to dostałam 1040zł bo zaległą też ,ale 540zł zapłaciłam za litery i odnowienie grobu w ktrym pochowaliśmy Piotrusia

Dzisiaj rano zwada z sasiadem była bo idiocie przeszkadzają sarenki w naszym ogrodzie :evil:
byłam w stodole i słyszę że coś klepie czasem o mur,wychodzę,patrzę a ten gad rzuca kamieniami
sarenki zaczęły uciekać,a ja powiedziałam gnojowi żeby nie robił innym tego co jemu nie miłe
zapytał a cóż mi niemiłe?no to wzięłam pozbierałam te kamienie i sru do jego ogrodu
Wszystko mu przeszkadza ,chyba nie radzi sobie sam ze sobą

Zabrałam się za zdobienie mydełek i takie tam inne ,poczułam się trochę lepiej więc jakaś wena mnie naszła

ściskam Was mocno Dziewczyny
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]