Szkoda Pingwinka, pewnie.

U nas sennie, bo duża się leni i nie daje nam mięska - w koncu da, ale zawsze się musimy naczekać.
A wy dostajecie mięsko?
Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Zuziu, Twoja Duża była chyba u cioci DworcowejTa ciocia czasami do nas przychodzi, ja ją lubię. Zawsze pachnie innymi kotami.
![]()
Szkoda Pingwinka, pewnie.Kotki powinny być zdrowe.
![]()
U nas sennie, bo duża się leni i nie daje nam mięska - w koncu da, ale zawsze się musimy naczekać.
A wy dostajecie mięsko?
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Ja nie dostaję mięska![]()
kiedyś dostawałam. A kiedyś, jak jeszcze żyła nasza Florka [*]
duża dała Florce wołowinkę i trochę zjadłam. Pan Doktor nie krzyczał na nas wtedy, ale powiedział, że mi nie wolno![]()
i duża nie daje.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Sabciu, jem tylko suche![]()
nic innego nie mogę, to znaczy mogłabym, ale nie lubiłam tych puszeczek, co mi je duża kupiła![]()
Fasolka
jolabuk5 pisze:Zuziu, a ja dziś prawie nie chciałam mięska - zjadłam 3 kawałeczki, jak zwykle podsuwane pod nosek ręką dużej - a czwartego już nie chciałam. Duża mówi, że ja w ogóle jestem niejadek![]()
A tu zdjęcia specjalnie dla Gucia - Calineczka i Amcia na podusi, oraz sama Calineczka na drugiej podusi![]()
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Zuziu, a ja dziś prawie nie chciałam mięska - zjadłam 3 kawałeczki, jak zwykle podsuwane pod nosek ręką dużej - a czwartego już nie chciałam. Duża mówi, że ja w ogóle jestem niejadek![]()
A tu zdjęcia specjalnie dla Gucia - Calineczka i Amcia na podusi, oraz sama Calineczka na drugiej podusi![]()
![]()
Sabcia
Hannah12 pisze:Sabciu, fajna ta miejscówka nad kaloryferem.
Szkoda, że ja takiej nie mam.
Fasolko, nie smuć się, uśmiechnij się!
Haker
jolabuk5 pisze:Zuziu, poproś Dużą, żeby Was sfotografowała na podusiW niebieskim na pewno Wam obu do pysia
![]()
![]()
![]()
Pamiętam Zuziu, ze Ty u nas też za dużo nie jadłaś. Chyba teraz jesteś szczęśliwa to i apetyt lepszy![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości