Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:wiecie co mnie zastanawia, czy w innych miastach też nie wiesza się flag
kiedyś na osiedlach to przy każdej klatce w blokach były uchwyty i flagi wisiały na różne święta, a teraz nie widzę
klaudiafj pisze:HejZgadzam się z Tobą Rilla07 odnośnie dzisiejszego święta - dziś obraża się swoim zachowaniem tych którzy zginęli za nasze Państwo. Nie wiem, dziś mamy połowę ludzi którzy z rozumu mają papkę - może to przetworzone jedzenie tak wpływa na dzisiejszych ludzi. Ja zawsze jak widzę defiladę czy słyszę piosenki żołnierskie to mam w oczach łzy. Byłam kiedyś harcerką - to pozawala choć po części zrozumieć jak kiedyś walczono o nasze dzisiaj. I co z tym robimy?
"O mój rozmarynie rozwijaj się..."
Na pewno nasz piękne historie związane z pracą w muzeum - może warto je spisać? Ja bym chętnie przeczytała![]()
Pozdrawiamy i głaski ślemy
kotelsonciorny pisze:W 100% zgadzam się z Wami. To, co dzieje się w stolicy przechodzi ludzkie pojęcie. Jak można robić z siebie takiego pajaca? A może nim się po prostu jest. Narodowcy to prawdziwi pajace, widziałyście ankietę dla ludzi którzy chcą zostać narodowcem? Dramat.
Rilla07 na tatuażu masz jeszcze strupki? Bo jeśli jest gładki i nie widać już zgrubień to śmiało możesz się kąpać, możesz go na wszelki wielki nasmarować tłustym kremidłem przed kąpielą
mir.ka pisze:wiecie co mnie zastanawia, czy w innych miastach też nie wiesza się flag
kiedyś na osiedlach to przy każdej klatce w blokach były uchwyty i flagi wisiały na różne święta, a teraz nie widzę
kotelsonciorny pisze:mir.ka pisze:wiecie co mnie zastanawia, czy w innych miastach też nie wiesza się flag
A wiecie że mnie też to dziwi. Byłam nawet zdziwiona że w Łodzi nie było flag pierwszego września, wydawało mi się, że to obowiązek.
kotelsonciorny pisze:mir.ka pisze:wiecie co mnie zastanawia, czy w innych miastach też nie wiesza się flag
A wiecie że mnie też to dziwi. Byłam nawet zdziwiona że w Łodzi nie było flag pierwszego września, wydawało mi się, że to obowiązek.
Annaa pisze:kotelsonciorny pisze:mir.ka pisze:wiecie co mnie zastanawia, czy w innych miastach też nie wiesza się flag
Ja mieszkam w Śródmieściu i u mnie flagi wiszą.
I na bramach i na urzędach.
To jest chyba obowiązek gospodarzy domów.
aannee99 pisze::1luvu:![]()
kicikicimiauhau pisze:Cześć Kasiu![]()
Wczoraj flagi wisiały w prawie każdym domu (teren prywatnych posesji) na ulicy, gdzie dokarmiam dwa stadka kociastych....
Tak sobie pomyślałam - udają wielkich patriotów, a biedne koty muszą jeść po kryjomu, żeby czasem jakaś "dobra dusza" nie wyrzuciła albo z krzykirem nie wyskoczyła![]()
![]()
Poza tym na lampach ulicznych miasto wywiesiło flagi i jeszcze wiszą![]()
Kasieńko, wycałuj kocurki
Annaa pisze::1luvu:![]()
kicikicimiauhau pisze::201461
Myszolandia pisze:
Mijamor![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1342 gości