klaudiafj pisze:Hejoaannee99 a ile Julia ma latek? To na pewno masz teraz wesoło
Dobrze, że lubią się z kotkami
Pozdrawiamy
Julka ma 2 latka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hejoaannee99 a ile Julia ma latek? To na pewno masz teraz wesoło
Dobrze, że lubią się z kotkami
Pozdrawiamy
aannee99 pisze:Hej
Dzwoniłam do tej Pani, której zaginął kotek i poprosiłam o to by weszła na stronę Schroniska i sprawdziła czy to nie Jej kocurek tam jest ( podałam numerek ). Pani powiedziała, że oddzwoni do mnie. Zadzwoniła i powiedziała, że Jej to CHYBA bardziej brązowo szary jest niż czarny... i że z pierwszego piętra z balkonu wyskoczył. Stwierdziła, że to nie Jej kocurek jest
Julę pilnuję oczywiście, w poniedziałek była u mnie 2 godziny, a od dzisiaj już na 5 godzinBawiłyśmy się, malutka zjadła drugie śniadanie i teraz słodko śpi dlatego korzystam z chwili i weszłam na Miau
Malutka jest bardzo grzeczna, jest fantastyczna. Bardzo pocieszne, wesołe dziecko. Lubi moje koty, z wzajemnością
aannee99 pisze:Mówiłam Pani, ale... Ona stwierdziła, że to nie Jej kocurek. Dziwne, że nie chciała do schronu podjechaćTen fakt, że kocurek zeskoczył z 1 piętra...
aannee99 pisze:Nie wiem Ewuś, ale dziwnie mi się rozmawiało z tą Panią, naprawdę. No i ta informacja, że Jej kocurek był CHYBA brązowo szary a nie czarno szary....
aannee99 pisze:Julia kończy 2 latka pod koniec listopada. No malutka dziewczynka, ale jaka kochana![]()
Tak się dzisiaj do mnie przytulała
Malutka przed chwilą pojechała z mamą do domku, jutro też od godziny 7 będzie u nas
Annaa pisze:aannee99 pisze:Julia kończy 2 latka pod koniec listopada. No malutka dziewczynka, ale jaka kochana![]()
Malutka przed chwilą pojechała z mamą do domku, jutro też od godziny 7 będzie u nas
To musi być fajne zajmować się takim dzieciaczkiemi zawsze jakiś grosz wpadnie
aannee99 pisze:Annaa pisze:aannee99 pisze:Julia kończy 2 latka pod koniec listopada. No malutka dziewczynka, ale jaka kochana![]()
To musi być fajne zajmować się takim dzieciaczkiemi zawsze jakiś grosz wpadnie
Bardzo fajnemama Julii była dzisiaj w wielkim szoku jak dowiedziała się ile mała zjadła na obiadek
![]()
Wikusia też się cieszy że opiekują się małą, Ona bardzo lubi dzieci. Dzisiaj rano przed szkołą zabawiała Julkę i była naprawdę cudowna,troszkę jak starsza siostrzyczka
Dzisiaj wieczorem biegałam z koleżanką, zamierzamy biegać 3 razy w tygodniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 437 gości