♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 09, 2014 22:40 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

JA też próbowałam z filmikiem, jak jeszcze miałam długie włosy. Ale doopa. Nie chciało wyjść.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie lis 09, 2014 22:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Milena_MK pisze:JA też próbowałam z filmikiem, jak jeszcze miałam długie włosy. Ale doopa. Nie chciało wyjść.

Mi wyszło za entym razem :)
Chociaż i tak robię koślawe te warkocze ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lis 09, 2014 22:53 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu, cudownie ta fryzurka Ci wyszła, naprawdę. Próbowałam zrobić ze swoich włosów ( długie nie są, szału nie ma ),ale mi to nie wychodzi.... chyba jeszcze też za krótkie są,ale zapuszczam dalej :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lis 09, 2014 22:54 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:Kasiu, cudownie ta fryzurka Ci wyszła, naprawdę. Próbowałam zrobić ze swoich włosów ( długie nie są, szału nie ma ),ale mi to nie wychodzi.... chyba jeszcze też za krótkie są,ale zapuszczam dalej :)

Ponoć im dłuższe tym prościej się robi, bo żadne pasemka się nie wysmykują :)
Widziałam też filmiki jaki z grzywki można cuda robić i fajnie ją zaplatać :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Nie lis 09, 2014 23:01 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Właśnie, ja mam grzywkę :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lis 09, 2014 23:37 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Fajnie że kwesta udała się :ok:
Też zauważyłam jaką masz Kasiu świetną fryzurkę :) w ogóle ślicznie wyglądasz :1luvu:
Pozdrawiam :1luvu: :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 10, 2014 11:37 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Teemolku mój kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zdrowiej koniecznie :ok: :ok: :ok:

a może coś znajdziesz dla siebie, wiadomo ładnemu we wszystkim ładnie :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=165872

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon lis 10, 2014 11:39 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

ja też uwielbiam takie plecionki <3 moje ulubione źródło poza pinterestem to princesshairstyles.com :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon lis 10, 2014 21:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Strasznie bym chciała umieć sie tak uczesać, ale to nierealne :(
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon lis 10, 2014 22:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ja też :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lis 11, 2014 14:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej hej w słoneczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo lubię dzisiejsze święto, jednak odrywam się całkowicie od tego co się dzieje w stolicy.
Na studiach pracowałam na wystawie w muzeum poświęconej losach studentów UJ w czasie I wojny światowej.
Wzruszająca i niesamowita... dowiedzieć się po ponad 100 latach, że mamy z powrotem swoje państwo. Relacje i historie na prawdę poruszające, gdyż studenci musieli często stanąć do walki przeciwko sobie, przeciwko swoim przyjaciołom...
Przykre jest to co obserwuje się dzisiaj, te wszystkie marsze, agresja i hasła polityczne...

W jednej z sal wystawowych leciały z magnetofonu piosenki z owych czasów i dzięki temu znam wiele na pamięć :mrgreen:
"Oj da oj dana kompianio kochana" :mrgreen:

No nic...

U nas super, koteły całe szczęśliwe i leniuchują na słoneczku :)

Mam też takie pytanie do Was dziewczyny z tatuażami :)
Dziś mija 12 dzień, tatuaż jest już praktycznie zagojony i czy mogę sobie już zrobić kąpiel? :oops:
Czy dalej tylko prysznic i jednak go nie moczyć?
Normalnie tak mi się marzy wreszcie kąpiel w pianie...

Annaa pisze:Fajnie że kwesta udała się :ok:
Też zauważyłam jaką masz Kasiu świetną fryzurkę :) w ogóle ślicznie wyglądasz :1luvu:
Pozdrawiam :1luvu: :201461 :201461

Udała się, na prawdę super sprawa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wzajemnie Aniu :1luvu:

mag828 pisze:Teemolku mój kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zdrowiej koniecznie :ok: :ok: :ok:

a może coś znajdziesz dla siebie, wiadomo ładnemu we wszystkim ładnie :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=165872

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zaglądnęłam, śliczne kolczyki :ok:

MamaMeli pisze:ja też uwielbiam takie plecionki <3 moje ulubione źródło poza pinterestem to princesshairstyles.com :D

O fajna stronka :ok: Skorzystam też :mrgreen:

vanesia1 pisze:Strasznie bym chciała umieć sie tak uczesać, ale to nierealne :(

barbarados pisze:Ja też :roll:

Na początku zawsze nie wychodzi, też wydawało mi się nierealne.
A teraz po na prawdę wielu próbach, takiego warkocza z boku plecionego sobie w 10 minut zaplatam ;)
Trzeba poćwiczyć i mieć cierpliwość ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto lis 11, 2014 14:42 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Kasiu ja myślę, że można byle nie za długą i nie za gorącą :) mój za uchem też jest już zagojony, nie ma strupków i jest gładki.
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto lis 11, 2014 15:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:Kasiu ja myślę, że można byle nie za długą i nie za gorącą :) mój za uchem też jest już zagojony, nie ma strupków i jest gładki.

Taką letnią sobie zrobię w takim razie :ok:
Łapki są już gładkie, strupków nie ma, ale wiadomo, wolę nie ryzykować jeszcze ewentualnych poprawek :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto lis 11, 2014 15:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej :) Zgadzam się z Tobą Rilla07 odnośnie dzisiejszego święta - dziś obraża się swoim zachowaniem tych którzy zginęli za nasze Państwo. Nie wiem, dziś mamy połowę ludzi którzy z rozumu mają papkę - może to przetworzone jedzenie tak wpływa na dzisiejszych ludzi. Ja zawsze jak widzę defiladę czy słyszę piosenki żołnierskie to mam w oczach łzy. Byłam kiedyś harcerką - to pozawala choć po części zrozumieć jak kiedyś walczono o nasze dzisiaj. I co z tym robimy? :(

"O mój rozmarynie rozwijaj się..."

Na pewno nasz piękne historie związane z pracą w muzeum - może warto je spisać? Ja bym chętnie przeczytała :)

Pozdrawiamy i głaski ślemy :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lis 11, 2014 15:23 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

W 100% zgadzam się z Wami. To, co dzieje się w stolicy przechodzi ludzkie pojęcie. Jak można robić z siebie takiego pajaca? A może nim się po prostu jest. Narodowcy to prawdziwi pajace, widziałyście ankietę dla ludzi którzy chcą zostać narodowcem? Dramat.

Rilla07 na tatuażu masz jeszcze strupki? Bo jeśli jest gładki i nie widać już zgrubień to śmiało możesz się kąpać, możesz go na wszelki wielki nasmarować tłustym kremidłem przed kąpielą

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

[poprzednia][następna]