Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:No właśnie, moje koty też myślą, że jak się obudzą o 4 nad ranem to one są takimi królewnami, że mogą drzeć się (oczywiście po kobiecemu, delikatnie i upierdliwie) przez kilkanaście minut, zanim zrozumieją, że nikt do nich nie wstanie w środku nocy, żeby je zabawiaćTak dziś miałam - musiałam wstać wcześniej to Kitulka już chyba od 7 rano lamentowała nie dając mi dospać aż do 9 wrrrr zawsze sobie mówię, że kiedy one będą spać to ja też będę im przeszkadzać, odkurzać i sprzątać im legowiska, po czym jak zwykle chodzę na paluszkach i nawet nie odkurzam, nie słucham muzyki co by pannic nie pobudzić. A potem mam - koty się budzą o 1 w nocy i trzeba znowu je zabawiać ;pp
![]()
![]()
tak, takie jest życie z kotami
my dla nich - nie one dla nas
vanesia1 pisze:klaudiafj pisze:No właśnie, moje koty też myślą, że jak się obudzą o 4 nad ranem to one są takimi królewnami, że mogą drzeć się (oczywiście po kobiecemu, delikatnie i upierdliwie) przez kilkanaście minut, zanim zrozumieją, że nikt do nich nie wstanie w środku nocy, żeby je zabawiaćTak dziś miałam - musiałam wstać wcześniej to Kitulka już chyba od 7 rano lamentowała nie dając mi dospać aż do 9 wrrrr zawsze sobie mówię, że kiedy one będą spać to ja też będę im przeszkadzać, odkurzać i sprzątać im legowiska, po czym jak zwykle chodzę na paluszkach i nawet nie odkurzam, nie słucham muzyki co by pannic nie pobudzić. A potem mam - koty się budzą o 1 w nocy i trzeba znowu je zabawiać ;pp
![]()
![]()
tak, takie jest życie z kotami
my dla nich - nie one dla nas
Robię tak samo
klaudiafj pisze::) Dobrze, że tak się stało, że leżałyśmy z Marysią w wyrku, bo wymyśliłam w końcu pracę dyplomową na zaliczenie rocznego kursu fotograficznego II stopnia w Związku Polskich Artystów Fotografikówjestem happy!!
Bo długo o tym myślałam i nic nie wydawało mi się dość ambitne. A tu szast prast i Maryś mnie natchnęła! Tematem jak się domyślacie będą koty :ryk: YUPI! Będzie to zadanie trudne, ale efekt może być wyborny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 15 gości