Kurka, ale "atrakcje" Nie zazdroszczę. Tym bardziej że przerabiałam to z Czarnidełkiem.
Moja Ofelia była zwykle odrobaczana Cestalem, ale po ostatnim odrobaczeniu, kiedy wylazła jej trzecia powieka i zaczęła się zataczać, będzie trzeba zmienić.
Paskuda czuje się dobrze . Apetyt ma . Rozrabia . Robalów w kupie nie stwierdzono . Reszta stada też . Staram się troche odpocząć . Z naciskiem na staram się . Luna podrapała mi plecy Chciała wskoczyć na komodę , odbić się z moich pleców a ja się akurat prostowałam . I mam parę głębokich sznytów .
Moja Lenka też czasami "źle" skoczy na plecy albo ramię i drapnie (ona strasznie kochana jest, cały czas chce być głaskana albo na ramieniu). Ale jak się gniewac za to?
Bella też sobie ze mnie robi skocznię tylko ona przeważnie odpazurzona to nie drapnie mocno, za to mam sznytę pomiędzy kciukiem a wskazującym palcem bo w tym miejscu zawracał Elegant Pani Kasi i chciał tam zmieścić wszystkie 4 łapy
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
barbarados pisze:8O niby jak chciał zmieścić ? A to łobuziak . Ja juz szram nie liczę
ano szedł po mojej ręce nagle stwierdził, że jeszcze trzeba dać mi "baranka" tylne łapy zaczęły się obracać na mojej ręce ale przednie też chciał na niej postawić - dla niego to chyba normalne
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy