Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Modjeska pisze:Słusznie, że wypróżnianie jest sprawą priorytetową i łapka w drugiej kolejności odśnieżania ale w pierwszej kolejności odśnieżania jest Twoje zdrowie Aniu![]()
![]()
Anna61 pisze:mb pisze: Za jak najszybsze wyzdrowienie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję Marysiu![]()
Choroba nie choroba a pojechać po czarną koteczkę musiałam.
Koteczka dzika, pchyka na mnieale to tylko tak na razie mam nadzieję. Ma apetyt, bo gdy postawiłam jej miseczkę z saszetką felixa z domieszką karmy i/d to ładnie zjadła. Leży na podkładach bo nie chodzi a tylko się ciąga z powodu złamanej tylnej łapy jak i, co dopiero się dzisiaj dowiedziałam z problemem przedniej łapki, co zresztą widać na zdjęciach.
Kotka prawdopodobnie zaatakowana przez psa, ogon praktycznie był odgryziony i wyrwany odbyt. Jest zoperowana, ładnie się wszystko goi, ale też z powodu odleżyn przy paszce musiała być szyta bo rana głęboka.![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę o pomoc dla niej, na leczenie, karmę i/d Hillsa, saszetki felixa, podkłady, bo kicia dostała szansę na życie, ale do jakiegoś tam funkcjonowania upłynie jeszcze dużo czasu.
Wiem też, że nie powinnam brać kolejnego kota, do tego jeszcze w takim stanie. Tak wiem, serce co innego i rozum co innego, najlepiej byłoby odwrócić oczy od tego nieszczęścia i po prostu ''przejść obok'' ale czy wtedy miałabym czyste sumienie?
Myszolandia pisze:też nadrabiając,byłam pewna,że kocia u CIebie wyląduje
Bo takie masz serducho i juz![]()
![]()
![]()
Teraz za kicię trzymamy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Modjeska pisze:Pięknie się prezentują na tym jasnym przykryciu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Paula05 i 54 gości