❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 04, 2014 10:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Cześć Aniu! :D
śliczne kotałki.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lis 04, 2014 16:09 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:Oskar :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

smakosz :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 04, 2014 16:10 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Annaa pisze:W oczekiwaniu na śniadanie....moje śniadanie :mrgreen:

Kastor z Karmelkiem
Obrazek

Obrazek

jak Twoje to i ich :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro lis 05, 2014 0:48 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro lis 05, 2014 8:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:201461 :201461 :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lis 06, 2014 20:51 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 06, 2014 23:38 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt lis 07, 2014 20:54 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Cześć :D
Nareszcie mam trochę czasu i siły żeby spokojnie poczytać na forum :) postaram się nadrobić wątki i zajrzeć do wszystkich.
A u nas :roll: wszystko ok.
Oskar zyskał w ostatnim czasie przydomek Garfild...i jest to delikatne w porównaniu z grubasem :evil:
Postaram się jutro zważyć go, ale faktycznie ostatnio zrobił się tłusty.
Nie mam pojęcia jak go odchudzić...on ma apetyt, wręcz kocha jeść i opróżnia wszystkie miseczki.
Nie mam czasu i możliwości przypilnować kotów przy jedzeniu, więc zostaje chyba tylko bardziej intensywne wybawienie ich.
I tu chyba najlepszy będzie laserek, bo zabawa z wędką kończy zawsze się tak, że któryś złapie i nie chce puścić , a reszta kotów patrzy zniecierpliwiona :roll:
Poradźcie mi, gdzie można kupić bezpieczny laserek ?
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lis 07, 2014 23:46 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No ciekawe ile Oskarek waży :mrgreen:
I tu jest prawda, jak ma się więcej niż 1 kota to bardzo ciężko zrobić dietę, zwłaszcza jak koteł to łakomczuszek.
Zacząć można zawsze od dawania po prostu mniejszych porcji, ale to wiadomo, że ciężko upilnować...

My laserek kupiliśmy na allegro.
Czytałam o tym sporo i jeśli się kotu nie święci prosto w oczy specjalnie to ponoć mu nie grozi.
W zooplusie też z tego co widziałam są laserki.

Pozdrawiam i miziam kotałki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob lis 08, 2014 22:45 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Jak złapał , to jego :mrgreen: Nic dziwnego , że nie chce puścić .
Kup wiecej wędek i machaj na raz :mrgreen:
U mnie laserek się sprawdza .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 08, 2014 22:49 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

barbarados pisze:Jak złapał , to jego :mrgreen: Nic dziwnego , że nie chce puścić .
Kup wiecej wędek i machaj na raz :mrgreen:
U mnie laserek się sprawdza .

U mnie za laserkiem lata tylko Pola - wędki i piórka też są jej . Zuzinek lubi bardziej stacjonarne - koło do drapania albo polowanie na myszkę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lis 09, 2014 12:17 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

nie wmawiaj Oskarkowi grubości :evil:
jest w sam ram, a każdy kot ma inną wagę, bez względu na to ile je, u mnie Rudzia je najmniej i waży najwięcej, a Tofik wiecznie głodny, ciągle kradnie jedzenie i wylizuje miski po kocicach i chudy :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lis 09, 2014 12:51 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

Witam niedzielnie :1luvu:
Jeszcze nie zważyłam Oskara.Jak jestem w domu to mam możliwość przypilnować ich przy jedzeniu.
Dziś na przykład Oskar po zjedzeniu swojej porcji dobrał się do jedzenia Karmelka.
Odgonił go od miseczki , a przy naszej interwencji zaczął strasznie pyskować i został wyproszony z kuchni :roll:
Bardzo był nieszczęśliwy :mrgreen:
Ostatnio zaobserwowałam też taką scenkę.Oskar jadł grzecznie swoje...Kastor zjadł i wygonił Oriona..a Orion odgonił od miski Karmelka 8O
Karmel nigdy nie kłóci się o jedzenie, ba on zawsze poczeka aż inni przyjdą pierwsi :)
Ach te koty :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lis 09, 2014 12:52 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

mir.ka pisze:nie wmawiaj Oskarkowi grubości :evil:
jest w sam ram, a każdy kot ma inną wagę, bez względu na to ile je, u mnie Rudzia je najmniej i waży najwięcej, a Tofik wiecznie głodny, ciągle kradnie jedzenie i wylizuje miski po kocicach i chudy :)

Ja nie panikuję absolutnie :) wolę żeby on był taki jak jest niż mieć problem z niejadkiem.
Wiem, że koty mają różne sylwetki, Karmelek przy tej samej wadze jest smukły, a Oskarek puszysty :wink:
Oskar kradnie każde jedzenie, dojada po wszystkich, wylizuje puste miseczki i płacze żałośnie że jest głodny :mrgreen:
A tłusty brzuszek dynda mu na boki :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lis 09, 2014 12:56 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.II-kolorowo :-)

I na razie kilka fotek Yuki :D
Ona uwielbia bawić się kółeczkami od butelek
a najfajniej jest zakopać zabawkę gdzieś pod kocem :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]