Caragh pisze:Sihaja pisze:Kiedyś przyjadę do Ciebie na spagetti domoweSpaghetti robię przeważnie z sosem grzybowym
pasuje, jak najbardziej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Sihaja pisze:Kiedyś przyjadę do Ciebie na spagetti domoweSpaghetti robię przeważnie z sosem grzybowym
Sihaja pisze:Właśnie dzwoniła pani wet. z wstępnymi wynikami krwi. Jeszcze nie całkowitymi, ale ona wie, że do mnie dzwonić, bo ja się denerwuję. To co na razie udało jej się wykryć to niedobór potasu. Będziemy suplementować to na pewno. No i jakieś granulycaty czy coś wyszło, teraz będzie sprawdzać jakie i z czego to się wzięło. Jutro kardiolog. Pani ma nam załatwić bezpłatnego dooplera na uwm-ie. Sama chyba zawału dostanę....
Sihaja pisze:pasuje, jak najbardziej
Caragh pisze:Sihaja pisze:Mądrala. Proporcje proszę.
Bożenko, wyrzucać sprzęt ???
Dorotko, nie mam pojęcia. Na oko robięTak, żeby się nie kleiło za bardzo.
Bożena: kupować dziadostwo zamiast zrobić domowy makaron?No fakt, wygodniejsze, ale nie umywa się jakościowo do domowego.
Wyrzucać maszynkę...![]()
Chyba, że miałaś jakąś chińszczyznę za 70zł
Caragh pisze:Sihaja pisze:pasuje, jak najbardziej
![]()
No to czuj się zaproszona
Caragh pisze:Chińszczyzna w sensie marnej jakości, nie koniecznie z Chin
Nie, kupiony jest 100 razy gorszy. Jakościowo i smakowo.
Kupuję mąkę bio w sklepie ze zdrową żywnością. Musi wystarczyć.
Niestety na pole mnie nie stać
Sihaja pisze:Bożenko, ja nie robię makaronu, bom leniwa i bałaganu nie lubię -mąka wszędzie się rozpyla.... i dlatego kupuję. Ale zdecydowanie zrobiony w domku makaron jest o niebo lepszy....
Sihaja pisze:Znikam, narazka. Trzymajcie kciuki, żeby na rtg nic poważnego nie wyszło...
kalair pisze:Sihaja pisze:Znikam, narazka. Trzymajcie kciuki, żeby na rtg nic poważnego nie wyszło...
Kciuki są baaardzo duże i mocne!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jrrMarko i 42 gości