Maluch juz w DS, a kolejny,chory ma już DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 04, 2014 6:42 Re: Jeden maluch już w TDT DRUGI czeka w lesie na dom ŚLĄSK

ASK@ pisze:Zacznij podawać mu Unidox 1/4 lub 1/2 tabletki raz dziennie. Spokojnie w jedzeniu można podać. Nie czuć go. Jak da radę to przez dwie doby nawet 2x dziennie. Tak leczę z powodzeniem dziki. Nie można go tak zostawić bez pomocy.

Kupię i w sobotę zawiozę.
Ale mam nadzieję że do weekendu znajdzie się przynajmniej TDT i zabiorę ją ze sobą
mamaGiny pisze:myślę, że nie będzie takiej potrzeby
u mnie wprawdzie ma lokum w łazience nie na pokojach ;)
wołam Tosiek, Hutek na razie cieszy go wszystko ;)

Widzę że jest bardzo inteligentny. Tak jak wszystkie koty z tej okolicy. Potrafią się być wdzięczne za to co sie dla nich się robi. Jeszcze raz dziękuję MamoGiny
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto lis 04, 2014 19:03 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Mama została powiadomiona o kocim lokatorze ; ). Także obie czekamy :D

...

tylko tego drugiego szkoda ...
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Śro lis 05, 2014 6:03 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

dziś wet, mały trochę kicha
niby sobie syknę ale spragniony głasków i miziania bardzo bardzo
będzie z niego kot :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lis 05, 2014 6:30 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Moje malce tez sie posypały po zabraniu do ciepłego domu ze dworu.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za malca!

I wielka prośba o DT dla tego, który tam pozostał :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 05, 2014 6:34 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

mamaGiny pisze:dziś wet, mały trochę kicha
niby sobie syknę ale spragniony głasków i miziania bardzo bardzo
będzie z niego kot :)

On trochę już wcześniej kichał. Z tej okolicy wszystkie koty takie są. Wiem coś o tym

Bardzo proszę o DT dla chorego kotka/kotki[/size]
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Śro lis 05, 2014 22:59 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Ponieważ ja w piątek pracuję -maluszek trafił do domu mojej koleżanki - najlepszego DT pod słońcem
stamtąd (też Katowice) można go będzie odebrać w południe w piątek ;) adres na pw

maluch jutro będzie odrobaczony, dziś spryskany i niestety świerzb w uszkach
dziś już wyczyszczone i leczone (maść - trzeba będzie kontynuować, nie jest tego jakaś masakryczna ilość ale niestety jest )

jest cudowny, bardzo towarzyski, miziak nad miziaki - oddawałam go z ciężkim sercem :placz:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 06, 2014 6:01 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

mamaGiny odpowiedziałam na pw :D
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Czw lis 06, 2014 6:10 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

a ja odpowiedziałam właśnie - powiem tylko, że dzieją się tu cuda ;)
napiszemy wszystko wieczorem -zostawimy Was trochę w oczekiwaniu ;)
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 06, 2014 6:27 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Gosiu-odpisałam Ci na Pw

To z czytaniem poczekamy do wieczorka :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 06, 2014 7:34 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Jakie cuda...? nic nie rozumiem
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Czw lis 06, 2014 7:42 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

:D 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 06, 2014 9:31 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

Chyba DS jest??? :D :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 07, 2014 6:02 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

wyjaśniam, bo wczoraj mnie tak zmogło, ze nie dałam rady

otóż : maluszek zostaje na Śląsku, jest u mojej koleżanki, w tej chwili w trakcie leczenia a ..
do MM93 jadą dwie panny ;) w wieku podobnym do małego Hutka ale o bardzo smutnej historii ..

bardzo, bardzo dziękuję za tę decyzję - widziałam te koteczki, wiem, że sprawią komuś wiele radości, tylko muszą ponownie zaufać
a w domu mojej koleżanki zwolniło się miejsce dla kolejnej bidy w awaryjnej sytuacji

teraz trzymajcie kciuki żeby to logistycznie ogarnąć :ok:

a w tajemnicy powiem, ze byłam odwieźć maluszka z inna koleżanką i ..domyślcie się reszty :)

z DT nie wychodzi się przecież z pustymi rękami :ryk:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt lis 07, 2014 6:40 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

To może jest szansa, dla tego chorego, który został tam sam, bez pomocy???
:( :( :(
Gosiu-tak bardzo Wam dziękuję!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 07, 2014 6:47 Re: Maluch juz w TDT, a kolejny,chory szuka DT na cito-Śląsk

własnie może znajdzie się Dt dla tej/tego chorego?. Na działce będę w niedzielę
ObrazekObrazekObrazek

hutek

[poprzednia][następna]