A nic

.
Maciek jak nie był tak nie jest u mnie. Prawdę pisząc nie wiem kiedy będzie i ostatecznie czy w ogóle będzie, ponieważ transport cały czas się komplikuje, przeciąga a u mnie po 11 będzie mało ciekawie w kwestii wolnego czasu. Dlatego zależało mi aby Maciek dotarł do mnie jak najszybciej z początkiem tego tygodnia, który już się pomału kończy
Pan kierowca okazał się być mega doopkiem. Zamówiłam transport Maćka na poniedziałek w międzyczasie odmawiając 2-m innym osobom, które odezwały się dość późno gdy miałam już gwarant transportu Maćka ze strony tego smarka kursującego na trasie Łódź-Świdnik. Skontaktowałam się przed weekendem i z nim i z Panią i wszystko było umówione na 100%. Czekałam więc na info od pani i od kierowcy, o której mam po Maćka wyjechać i odebrać gdzieś w Lublinie. I tak się z nimi rozstałam że tak ujmę. W poniedziałek zadzwoniła do mnie właścicielka i powiedziała, że ponieważ kierowca milczał to w końcu ona zadzwoniła do niego aby umówić się na godzinę o której ma mu Maćka dowieźć a on jej łaskawie oznajmił, że nie jedzie bo ma samochód zepsuty. Takich doopków nienawidzę i ma smarkacz szczęście że nie umiem mu wystawić negatywa na BlaBlaCar.
Do tego czasu umknęły mi 2 transporty bo byłam umówiona z tym ..... Zachowanie tego kierowcy to jest więcej niż typowo chamskie podejście. Uważam, że nie samochód zepsuty był problemem tylko podejrzewam, że transport kota i obawiam się, że nikt samego kota nie weźmie.
Pani od Maćka ma coś, gdzieś dzwonić ale czy uda jej się załatwić transport - nie wiem. Ja w tej chwili jestem zajęta i nie mam czasu do tego przysiąść. Patrzyłam jedynie w wolnej chwili, że najbliższe akceptujące zwierzęta transporty są od 9 listopada i później ale nie miałam czasu aby dzwonić do kierowców.
Powiem szczerze, że od 11-go mam urwanie głowy, po następnym weekendzie muszę na kilka dni wylecieć poza Polskę i dlatego zależało mi aby nowego kota wprowadzić w ciągu ostatnich dni.
Wszystko to się cały czas na tyle gmatwa, że coraz bardziej czuję że ten kot nie jest mi pisany i powinniście szukać mu innego domu.