Tundra pisze:To i ja z pytaniem nieśmiałymCzy zakładnika z papugą by się dało zamówić?

Zapewne tak - a bliżej - zdjęcie lub opis, gatunek?
Moderator: Moderatorzy
Tundra pisze:To i ja z pytaniem nieśmiałymCzy zakładnika z papugą by się dało zamówić?
Tundra pisze:Optymalna byłaby nierozłączka rudogłowa, ale i Ara ararauna byłaby fajna i Ara żółtoskrzydła też. Wszystkie mają ładne zdjęcia na Wikipedii, ale z jakiegoś powodu nie chcą mi się wkleić dobrze linki![]()
Ale gdyby wszystkie były za trudne do zrobienia, to może być też jakaś łatwiejsza w obróbceTen, kto zakładnika dostanie w prezencie lubi absolutnie wszystkie papugi, jakie są na świecie
Tundra pisze:Thorkatt i jak tam z tym papugowym zakładnikiem? Bydzie? Nie bydzie?
anulka111 pisze::lol: Breloczek nietoperek do kluczy mi sie ciut opatrzyl- bede potrzebowala breloczka kotka
anulka111 pisze:No co się dziwi:) w tym watku wszystko jest mozliwe- nie pisze ,ze potrzebuje na juz
Maraszek pisze:Jejku, jakie cudowne zakładniki![]()
![]()
Jak można zamówić wersję portretową?
Tundra pisze:Dostałam papuziego zakładnika. Pierwsze słowo, które mi przyszło do głowy to: IMPONUJĄCY![]()
Pięknie dziękuję![]()
PS
Niech no go tylko TŻ zobaczy... Ale będzie foch, że to nie dla niego
Tyyyyle zachodu z jednym zakładnikiemThorkatt pisze:papug powstał w kooperacji rodzinnej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości