Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Tak się miauzstanawiam: Ciocia MayLux mnie doceniła. Czemu inne ciocie nie widzą, jaki jestem miaugenialny?![]()
Noś
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Tak się miauzstanawiam: Ciocia MayLux mnie doceniła. Czemu inne ciocie nie widzą, jaki jestem miaugenialny?![]()
Noś
Inne Ciocie pewnie się nie znają
Thorkatt pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Tak się miauzstanawiam: Ciocia MayLux mnie doceniła. Czemu inne ciocie nie widzą, jaki jestem miaugenialny?![]()
Noś
Inne Ciocie pewnie się nie znają
Inne ciocie też się też znają, ale im głupio,że któraś Ciocia wyprzedziła ze słusznym komentarzem.
Jesteś bardzo miauinteligentny. Nasza Irbis też potrafi przewidzieć, kiedy wracam. Idzie i czeka w przedpokoju. I kiedyś tak czekała, a ja nie przychodziłam, bo wtedy akurat skręciłam blisko domu, bo podwoziłam koleżankę. Irbis miała pretensje
Thorkatt pisze:Inne ciocie też się też znają, ale im głupio,że któraś Ciocia wyprzedziła ze słusznym komentarzem.
Jesteś bardzo miauinteligentny. Nasza Irbis też potrafi przewidzieć, kiedy wracam. Idzie i czeka w przedpokoju. I kiedyś tak czekała, a ja nie przychodziłam, bo wtedy akurat skręciłam blisko domu, bo podwoziłam koleżankę. Irbis miała pretensje
MalgWroclaw pisze:Thorkatt pisze:Inne ciocie też się też znają, ale im głupio,że któraś Ciocia wyprzedziła ze słusznym komentarzem.
Słusznie, Ciociu. A jak miauwyrażała?
Noś
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Thorkatt pisze:Inne ciocie też się też znają, ale im głupio,że któraś Ciocia wyprzedziła ze słusznym komentarzem.
Słusznie, Ciociu. A jak miauwyrażała?
Noś
Dobre pytanie, NosiuChyba musimy pójść do Irbis na szkolenie!
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 134 gości