Kochani ! Poszukuję kogoś kto się wybiera na wystawę. Mam do przetransportowania małego devonka dla jednej z sędzin. Jeśli ktoś może pomóc proszę o kontakt. Elżbieta
Czy orientujesz sie gdzie dokladnie odbedzie sie wystawa? Moja siostra tam mieszka i chetnie by sie wybrala.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wystawa jest Messe Stuttgart (http://www.messe-stuttgart.de/en/) a my śpimy w Golden Tulip. Wszystko okolice lotniska w Stuttgarcie. Z Polski będzie kilka osób i naście kotów BRI, SFS, RUS, SIB, NFO.
Wystawa jest kapitalna: koty, psy, ptaki, konie, lamy, rybki, gady, płazy - chyba zajęte są wszystkie sale.
O, to super, bo moja siostra to zagorzała koniara Dzięki za info, przekażę