Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 23, 2014 14:25 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

mahob pisze:
annakreft pisze:i jeszcze jeden kot czeka na potwierdzenie domu , trzymajcie kciuki :ok:

To kciuki mocno zaciśnięte :) :ok:

Forumowe kciuki mają jakąś magiczną moc, więc każde są na wagę złota :1luvu:

Kochani, przypominamy słodziaka BLACKIEGO, który wciąż czeka na swój domek <3 :201461

Czarny kot na prawdę przynosi szczęście i mamy na to dowody :)
A do tego Blacky to prawdziwa przylepa, mruczący miziak, który lgnie do człowieka i domaga się pieszczot :)

Obrazek Obrazek

Więcej informacji o kocurku na pierwszej stronie w poście "KOCIĘTA" :ok:

Kontakt: Gerta 501 225 409, adopcje@stawiamynalapy.pl

Maluszek jest idealnym dowodem ile może zdziałać miłość do zwierzaków, empatia, zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca :)
On na prawdę zasługuje na szczęśliwy domek, po tym co przeszedł jako malutki kociak.
Już jest zdrowy i czeka...

Obrazek
ZAPRASZAMY NA NASZ GŁÓWNY WĄTEK
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Od: Pt wrz 26, 2014 19:19

Post » Sob paź 25, 2014 17:39 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wątek, lepiej późno niż później :wink: Dużo pięknych kociaków u Was, wiem wolelibyście aby było mniej :D I jakoś tak w przewadze szaro-buro, czyli moje ulubione umaszczenie rządzi :lol:
Polubiłam Waszą stronę na fb, pozapraszam znajomych, może akurat ktoś wypatrzy jakieś cudo dla siebie.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie paź 26, 2014 10:51 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

ewan pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wątek, lepiej późno niż później :wink: Dużo pięknych kociaków u Was, wiem wolelibyście aby było mniej :D I jakoś tak w przewadze szaro-buro, czyli moje ulubione umaszczenie rządzi :lol:
Polubiłam Waszą stronę na fb, pozapraszam znajomych, może akurat ktoś wypatrzy jakieś cudo dla siebie.

Dziękujemy :) zapraszamy też tutaj :) viewtopic.php?f=1&t=159462
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie paź 26, 2014 19:38 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

ewan pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wątek, lepiej późno niż później :wink: Dużo pięknych kociaków u Was, wiem wolelibyście aby było mniej :D I jakoś tak w przewadze szaro-buro, czyli moje ulubione umaszczenie rządzi :lol:

Szaro-bury to najmodniejszy koci kolor tej jesieni ;) <3
Dziękujemy i witamy serdecznie :1luvu:

A teraz kochany CHARLINEK, niedawno adoptowany, pozdrawia z nowego domku :)
Taki widok na prawdę cieszy, kocurek jest prze szczęśliwy
<3 <3 <3

Obrazek
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Nie paź 26, 2014 22:02 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Charlinek już we własnym domu, ale reszta też czeka na kochające domy... hop hop kociaki :)
Obrazek Obrazek

ADOPCJE FUNDACJI STAWIAMY NA ŁAPY ---> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164969

jaheira

Od: Sob lut 10, 2007 23:09

Post » Pon paź 27, 2014 22:12 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, piękna, patrząca serduchem BUTCHER wciąż czeka...

Tak wspaniała i łagodna koteczka zasługuje jednak na pełen miłości dom stały. Może ktoś ją wypatrzy, przygarnie i pokocha?
Koteczka prosi o tak niewiele. W zamian oferuje swoje spokojne towarzystwo, miękkie futerko do głaskania, mruczanki na dobranoc oraz całe swoje kocie przywiązanie i dozgonną wdzięczność.

Obrazek Obrazek

Taka słodka, kochana koteczka a nie ma szczęście w życiu: zabrana ze schroniska miała przez kilka lat kochający dom, potem właścicielka wyjechała za granicę a ona trafiła do znajomego właścicielki, który kochał ją bardzo, ale............też wyjechał za granicę.
W znalezionym domu tymczasowym Butcher mimo najszczerszych chęci zostać nie mogła, bo rezydent nie zaakceptował jej zupełnie i atakował cały czas, a Butcher z uwagi na to że nie widzi nie mogła się bronić :(
Teraz Butcher znalazła tymczasową, bezpieczną przystań u Agnieszki, ale......cały czas nie zawinęła do swojego portu na stałe. ta urocza, delikatna, kochająca ludzi, przytulaśna kotka szuka najwspanialszego domu na świecie.
Butcher jest podopieczną Fundacja Stawiamy na Łapy i szuka bezpiecznego domu. Nie możesz adoptować Butcher? Udostępnij jej stronę to też wielka pomoc!

Tutaj facebookowa stronka kotki ---->
https://www.facebook.com/pages/Niewidoma-Koteczka-Butcher/683453238419780

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel. 501 225 409

Więcej informacji na temat ślicznej kici na pierwszej stronie w poście "KOTKI"
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Wto paź 28, 2014 21:26 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, przedstawiamy słodkiego maluszka gotowego już do adopcji :1luvu:

UGOŁEK - nieśmiały węgielek czeka na swój domek <3

Obrazek Obrazek
Obrazek

Ur. 2014
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: wkrótce
Kastracja: jeszcze nie

Prześliczny Ugołek – dwumiesięczny dżentelmen szuka kochającego domku.
Ugołek – urodził się na działkach, gdzie życie dzikich kotów do lekkich nie należy. Na szczęście fundacja Stawiamy na Łapy na czas znalazła malucha i troskliwie się nim zajęła.
Ugołek przebywa teraz w domku tymczasowym w Skawinie. Jest rozkosznym kociakiem, z początku troszeczkę nieśmiałym i płochliwym, ale szybko mu ta nieśmiałość przechodzi.
Po kilku dniach kotek oswoił się z nowym otoczeniem i nieustannym zainteresowaniem ze strony 3 kotów rezydentów. Ugołek uwielbia zabawy, najlepsze są z Zuzią, która również czeka na adopcję.
Często domaga się kontaktu z człowiekiem i wieczorem wskakuje do łóżka i kokosi się na głowie człowieka twierdząc, że on tylko układa włosy do snu bo kto to widział iść spać z rozczochraną łepetyną;).
Ugołek bardzo prosi o ciepły domek, pełen miłości i troskliwej opieki.
Szukamy dla Ugoła kochającego, niewychodzącego, bezpiecznego domu, który w odpowiednim wieku zadba o kastrację kocurka. Ugoł jest podopiecznym fundacji „Stawiamy na łapy”.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Gerta - adopcje@stawiamynalapy.pl tel. 501 225 409
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Śro paź 29, 2014 18:01 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, oto kolejny czarny maluszek szukający szczęśliwego, wymarzone domku <3

ZEN - kociak przytulak <3

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Ur. 2014
Szczepienie: tak
Kastracja: jeszcze nie

Zen ma około trzech miesięcy, został znaleziony jak samotnie wędrował po Nowej Hucie .
Zen sam o sobie : Uwielbiam spać, tulić się i pieścić, ale nader wszystko kocham człowieków. Jestem odważny i lubię jak się mnie nosi na rękach. Możesz mnie drapkać, głaskać jednym palcem lub stopa jak wolisz. Najważniejszy dla mnie jest kontakt z Tobą ! Będę na Tobie spał, ogólnie będę przy Tobie zawsze ! Lubie patrzeć jak myjesz zęby, gotujesz albo odpoczywasz, towarzyszę we wszystkich czynnościach w domu, w każdym z pomieszczeń. Bardziej od jedzenia i ciepłego kąta potrzebuje Ciebie ! A z reszta razem damy rade :) Bardzo Cie mocno pokocham bo ja mam ogromne serce !
Kociak korzysta z kuwety jest szczepiony i odrobaczony. Szukamy dla Zena kochającego, niewychodzącego, bezpiecznego domu, który w odpowiednim wieku zadba o kastrację kocurka. Zen jest podopiecznym fundacji „Stawiamy na łapy”.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Gerta - adopcje@stawiamynalapy.pl l ; tel. 501 225 409

Kto pokocha słodziaka i da mu bezpieczny domek ? <3
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Czw paź 30, 2014 21:44 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani,

Przyjaźń między kotami jest faktem, czasem przywiązane zwierzaki nie potrafią już bez siebie żyć.
Oto przykład takiej wielkiej przyjaźni... co skłoniło nas do połączenia dwóch adopcyjnych w jedno :) Powstała zatem nowa kategoria na naszym wątku "dwupaki" :D

FRANEK I NEBRASKA - nierozłączni przyjaciele szukają wspólnego domku <3

Obrazek

Szczepienia: tak
Sterylizacja: Franek tak, Nebraska wkrótce

To jest historia jaka zdarza się w domach tymczasowych, dwa kociaki mieszkają razem, razem się bawią, jedzą,śpią, uczą od siebie nawzajem, razem wygrzewają na słońcu , czasem są łapoczyny i szalone gonitwy z zadartymi ogonkami ale przede wszystkim jest wielka kocia miłość. I tak jest z Frankiem i Nebraską, wspólne przebywanie sprawiło że kociaki bardzo się zżyły i pokochały, stąd nasza decyzja, aby poszukać im wspólnego domu.
Franek jest nieco starszy od Nebraski, czarny roczny kocurek, jest tym spokojniejszym w parze, bardziej nieśmiały, potrzebuje chwili czasu żeby zapoznać się z nowymi rzeczami. Bura Nebraska skończyła już siedem miesięcy i jest małym wulkanem energii, wszędzie jej pełno i niczego się nie boi, to ona jest "mózgiem" psot i szalonych zabaw, a przy tym ona jest też najlepszym łącznikiem Frania z wszelkimi nowościami. Bardzo odważna i kontaktowa, bez ceregieli domaga się miziania i włazi na kolanka się poprzytulać. Szukamy im wspólnego domu, niewychodzącego, który pokocha tę cudną parkę. Oba koty są zaszczepione i odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia. Franek jest już po zabiegu sterylizacji, Nebraska zostanie wysterylizowana na początku listopada. Oboje są podopiecznymi fundacji Stawiamy na łapy

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Gerta - adopcje@stawiamynalapy.pl l ; tel. 501 225 409

Więcej zdjęć kotków na pierwszej stronie w nowym dziale "DWUPAKI" ;) Zapraszamy do oglądania !
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Pt paź 31, 2014 20:20 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, czas przypomnieć, że na swój domek dalej czeka wyjątkowy busarek <3

BRONEK - słodki burasek wciąż czeka !

Oto nowe zdjęcia słodziaka:

Obrazek

Sterylizacja: jeszcze nie

Jestem Bronek i jestem odważnym kocurkiem, do niedawna wszystko robiłem z moim bratem Pipinem, ale on zachorował i odszedł za coś co ludzie nazywają Tęczowy Most.
Podobno kiedyś też tam pójdę i spotkam Pipina ale najpierw muszę pomieszkać tutaj i dlatego szukam dla siebie domu, najchętniej z innym kotem bo bardzo lubię towarzystwo.
Duża, u której tymczasowo mieszkam mówi, że ja podobno jestem urwisem i dużo muszę się bawić z jej kotami żeby potem w nocy spokojnie sobie pomruczeć i zasnąć.
Duża mówi że jestem bardzo słodki jak śpię. Ja szybko biegam bo się lubię bawić zabawkami i jak piłka się kręci – to ja z piłką
Co jeszcze ważnego o mnie – no korzystam z kuwetki, bo tylko tam chodzą duże koty za potrzebą – widziałem i naśladuję Duża mówi że trzeba mi jedzenie kontrolować bo żarłok jestem i wszystko lubię – też wszystko z innych kocich miseczek I jeszcze jestem zaszczepiony i odrobaczony – to bardzo ważne żebym był zdrowy.

Szukamy dla Bronka domu niewychodzącego z zabezpieczonym balkonem/oknami bo maluch wszędzie wejdzie i niczego się nie boi. Kocurek przebywa obecnie w domu tymczasowym pod opieką Fundacji Stawiamy Na Łapy.Wymagamy podpisania umowy adopcyjnej.

Obrazek
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Sob lis 01, 2014 14:32 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Przypominamy cudowną koteczkę szukającą domku <3 <3 <3

MUSIA - przymilna góraleczka z Rabki <3

Obrazek

ur. maj 2014
odrobaczenie: tak
szczepienie: tak
sterylizacja: tak

Dwie bure siostry - Musia i Krupcia zostały odebrane interwencyjnie w Rabce, ponieważ każdy kociak zasługuje na dobry dom a nie na tułaczkę na głodniaka w zimnie. Koteczki z wyglądu są niemal identyczne, ich dom tymczasowy opisuje, że Musia ma oczy bardziej zielone z ciemną obwódką a Krupcia bardziej jasne i karmelowe.
Musia to kochany, słodki przytulak, cichutkimi miauknięciami dopomina się uwagi, chętnie też opowiada jak jej minął dzień. Lubi być noszona na rękach (najlepiej jak niemowlę - brzuszkiem do góry), lubi też siedzieć na kolanach. Jak dorośnie zostanie informatykiem lub założy własną kapelę (żywe zainteresowanie laptopem i gitarą ;)). Ładnie trafia do kuwety i bardzo lubi suchą karmę.
Uwielbia kocimiętkę. W porównaniu do swojej siostry Krupci jest spokojniejszym i bardziej nieśmiałym kotem, często ustępuje siostrze miejsca przy misce i człowieku.
Jej ulubiona zabawka musi mieć piórka. Koteczka lubi spać przykryta kołdrą, wtulona w człowieka.
Szukamy dla Musi domu niewychodzącego, kochającego, kotka akceptuje inne koty. Musia jest podopieczną fundacji „Stawiamy na łapy”, obowiązuje umowa adopcyjna.

Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Sob lis 01, 2014 15:44 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Podrzucę chociaż te wszystkie cuda :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lis 02, 2014 20:30 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kolejna cudna, dama - pieszczoszka jest już gotowa do adopcji ! <3

RACHELA - śliczna rozmruczana kotka szuka własnego kącika <3

Obrazek

Ur. 2012 r.
Sterylizacja: tak

Rachela to przymilna czarna koteczka z pięknymi białymi skarpetkami.
Trafiła do nas razem z trójką dzieci, niestety już w kolejnej ciąży. Ponieważ była bardzo osłabiona po odchowaniu poprzedniego miotu jej organizm nie podołał donoszeniu kolejnego.
Obecnie Rachela jest już wysterylizowana. Od zabiegu minął już ponad miesiąc i udało nam się koteczkę wyprowadzić na prostą - futerko z powrotem lśni, nie ma już anemii i odzyskała humor.
Teraz brakuje już tylko domku! Rachela inne koty traktuje początkowo z dystansem, ale bez agresji, aby się zaprzyjaźnić potrzebuje dobrze poznać towarzysza, ale może trafić do zakoconego domku.
Zjada ze smakiem mokrą (w niewielkich ilościach) i suchą karmę, wzorowo korzysta z kuwetki. Uwielbia przesiadywać na kolanach, gdzie wymruczy Ci kocie historie z całego dnia!
Szukamy dla niej spokojnego, niewychodzącego domu, obowiązuje podpisanie umowy adopcyjnej. Rachela przebywa pod opieką Fundacji „Stawiamy na łapy”

Więcej zdjęć koteczki na pierwszej stronie w dziale KOTKI :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Pon lis 03, 2014 15:22 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, cudowna niewidoma kicia BUTCHER przypomina, że bardzo czeka na swój domek !

Obrazek

Zapraszamy serdecznie do czytania wątku koteczki na facebooku - https://www.facebook.com/pages/Niewidoma-Koteczka-Butcher/683453238419780?fref=photo

Oto najnowsze wieści z DT, który opiekuję się kicią:

Butcher jest z nami już ponad tydzień i z każdym dniem coraz bardziej udowadnia jaka z niej milusia koteczka.
Ktokolwiek ją przygarnie, zyska wspaniałą futrzastą przyjaciółkę!

Muszę się przyznać, że obawiałam się trochę kalectwa Butcher.
Myślałam, że będzie na wszystko wpadać i robić sobie krzywdę. Nic takiego jednak się nie dzieje.
Kotka obeszła całe mieszkanie kilkanaście razy i zapamiętała co gdzie jest. Teraz zna już wszystkie kąty i bezbłędnie wszędzie trafia.
Jak każdy kot jest ciekawska i uwielbia zwiedzać szafę, szuflady, itp. Wszystko to jednak robi powoli i ostrożnie. Potrafi bez problemu wskoczyć na łóżko czy sofę. Zresztą na nich też śpi zagrzebana w kocyk.

Butcher nie miauczy i nie hałasuje. Uwielbia za to mruczeć i gruchać, gdy się ją mizia.
Jest doskonałą na kolankową towarzyszką w czasie czytania książki czy oglądania filmu czyli jak znalazł na długie jesienno-zimowe wieczory!!
<3

Kontakt Gerta tel.: 501 225 409, adopcje@stawiamynalapy.pl

Więcej zdjęć i informacji na pierwszej stronie w poście KOTKI :ok:
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

Post » Wto lis 04, 2014 23:11 Re: Stawiamy Na Łapy Adopcje Kraków DUŻO KOCIAKÓW !

Kochani, cudowne wieści na koniec dnia. :1luvu:

MAJKA - 10 letnia kicia ma swój wymarzony domek <3 <3 <3

Obrazek

Poniżej na zdjęciach zwiedzanie nowych czterech kątów ;)
Majeczka długo czekała na najlepszy dla niej domek, bardzo się cieszymy z tej adopcji i życzymy nowej rodzinie Majki wszystkiego najlepszego
<3

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Stawiamy Na Łapy

[poprzednia][następna]