anulka111 pisze:czemu nie wolno palic? Ja ide do wyrka ,wiec szybko odpowiadajledwo sie trzymam na nogach
Nie, bo pękła nam szybka, wymieniali, uszczeinaili, kitowali, i to jest świeże, trzeba teraz zaczekac do jutra.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:czemu nie wolno palic? Ja ide do wyrka ,wiec szybko odpowiadajledwo sie trzymam na nogach
kalair pisze:Może jakieś Kretki dam..
kalair pisze:
kalair pisze:
kalair pisze:anulka111 pisze:czemu nie wolno palic? Ja ide do wyrka ,wiec szybko odpowiadajledwo sie trzymam na nogach
Nie, bo pękła nam szybka, wymieniali, uszczeinaili, kitowali, i to jest świeże, trzeba teraz zaczekac do jutra.
Sihaja pisze:kalair pisze:
Irysiu, dość masz zdjęć?
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:czemu nie wolno palic? Ja ide do wyrka ,wiec szybko odpowiadajledwo sie trzymam na nogach
A teraz rozumiem-dobrze,ze jest dosc cieplo na zewnatrz:) - mam nadzieje,ze juz dzisiaj bedzie miec fajnie
anulka111 pisze:U nas cudna pogoda- ulice zas zapchane autami, po cmentarzu-wzielismy na chwile Jage do dzungli-zlodzieje bylo,bo zdjeli furtke- u nas nie ma co ukrasc.....furtke zdjeta zostawili
![]()
Irisia ma wyraznie focha,ze ja obudzono hyhy
MamaMeli pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:
Irysiu, dość masz zdjęć?
cudne umaszczenie burego półprofilu Irisi![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1424 gości