Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:cieszę się bardzo, bo już Was dawno nie było!
anulka111 pisze:Czesc.....czuje sie jak zombi....zarwany kawal nocy 15 h na nogach. Bylam tez na cmentarzu a teraz czekam na oparcia do kanapy.....ktore wreszcie dzisiaj po 4 mcach maja dotrzec.....brat znikl by nie przenosic kanap bo chce miec te z oparciami w drugim pokoju.
kalair pisze:Musimy się poprawić, a właściwie nasza Duża!![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Musimy się poprawić, a właściwie nasza Duża!![]()
Kochane, oczywiście to wina Waszej Służby!
kalair pisze:anulka111 pisze:Czesc.....czuje sie jak zombi....zarwany kawal nocy 15 h na nogach. Bylam tez na cmentarzu a teraz czekam na oparcia do kanapy.....ktore wreszcie dzisiaj po 4 mcach maja dotrzec.....brat znikl by nie przenosic kanap bo chce miec te z oparciami w drugim pokoju.
Hello Zombiaku!!![]()
Ojoj, Ty musisz Brata do pionu postawić, ewentualnie do mieszkania nie wpuszczać!![]()
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Czesc.....czuje sie jak zombi....zarwany kawal nocy 15 h na nogach. Bylam tez na cmentarzu a teraz czekam na oparcia do kanapy.....ktore wreszcie dzisiaj po 4 mcach maja dotrzec.....brat znikl by nie przenosic kanap bo chce miec te z oparciami w drugim pokoju.
Hello Zombiaku!!![]()
Ojoj, Ty musisz Brata do pionu postawić, ewentualnie do mieszkania nie wpuszczać!![]()
No po prostu mam napad histetycznnej glupawki z dwoch powodow:
1. brata do pomocy nie ma,ale na zarelko by przyszedl:(![]()
![]()
2. Przyjechal wlasciciel firmy-z bokami wzietymi od pracownika- okazalo sie,ze to nie te boki,nie ten kolor ,maja dziure a nie maja miec i do tego suwnic nie mmialy zmaontowanych-w efekcie zabrano mi i te poprzednie boki i te fatalne nowe boki-w ten sposob mam wersalkje bez bokow![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1383 gości