♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 31, 2014 13:39 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Hej Kochani,

[...]

No i.... zrobiłam sobie prezent imieninowy, nie ważne, że za miesiąc dopiero... :roll:
Normalnie zwariowałam, ale dziewczyny mnie przekonały i doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać...
No to się chwalę... :oops:
Obrazek
Prosto po zrobieniu... troszku zaczerwienione :mrgreen:

super!!!
:ok: :ok: :ok:

naprawdę świetny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ja zaczynałam od 1 łapki ;) tylko troche innej ;)

a czym smarujesz?
to zupełnie normalne, że skóra się łuszczy :) to może jeszcze troche potrwać :)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pt paź 31, 2014 13:40 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Muszeron na wysokościach :) Najpierw siedział pod szafką i miauczał... chyba nie mógł wskoczyć grubasek :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Oraz Teemo i ja... :mrgreen:
Biedny Teemciak nie był zachwycony... ;)

Obrazek

Muszeron wspinaczkowy ;)

i Teemo czarny 8O
ładnie razem wyglądacie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pt paź 31, 2014 14:04 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

mag828 pisze:
super!!!
:ok: :ok: :ok:

naprawdę świetny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ja zaczynałam od 1 łapki ;) tylko troche innej ;)

a czym smarujesz?
to zupełnie normalne, że skóra się łuszczy :) to może jeszcze troche potrwać :)

Hej hej :1luvu:

Zdecydowałam się od razu na 3... i teraz nawet planuję w przyszłości kolejne dwie :mrgreen:

Na razie smaruję maścią jaką dostałam w studio Tattoo Go a potem polecili mi maść Alantan Plus, to kupiłam i też będę nią smarować :)
Przemywam też kilka razy dziennie letnią wodą z odrobiną szarego mydła. Nie boli już tylko swędzi :D
Problem jest tylko taki, że mi się przykleja do ubrania... na noc musiałam jednak folią zakleić...

mag828 pisze:
Muszeron wspinaczkowy ;)

i Teemo czarny 8O
ładnie razem wyglądacie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Muszer jest taki trochę niezgrabny :oops: Czasem wskakiwanie mu nie wychodzi i nie wie jak się do tego zabrać :D
Dziękujemy :1luvu: Z kotem mi chyba do twarzy :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt paź 31, 2014 14:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Alantan Plus jest super, ja swój też smarowałam tą maścią :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 31, 2014 15:26 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:Alantan Plus jest super, ja swój też smarowałam tą maścią :)

Też masz dziarkę? :D
Nie chwaliłaś się albo ja przegapiłam... poka poka :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt paź 31, 2014 15:32 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Pisałam jakiś czas temu z Anią vanesia o dziarce mojej, ale nie pokazałam, bo sama sobie zdjęcia nie mogę zrobić, tatuaż jest nad pupą :oops: a poza tym, to.. nie jest on specjalnie fajny, młoda byłam, chciałam zaszaleć ;) Kiedyś pokażę :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 31, 2014 15:40 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:Pisałam jakiś czas temu z Anią vanesia o dziarce mojej, ale nie pokazałam, bo sama sobie zdjęcia nie mogę zrobić, tatuaż jest nad pupą :oops: a poza tym, to.. nie jest on specjalnie fajny, młoda byłam, chciałam zaszaleć ;) Kiedyś pokażę :ok:

Oki :ok:
Też fajne miejsce na tatuaż... mi chodziło przede wszystkim by pierwszy nie był za bardzo widoczny. Te moje łapki są duże, ale ukryte na dole pleców.
Eh spodobało mi się ... nie powiem :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 31, 2014 15:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

bo.. to niby wciąga ;) ja bardzo bym chciała tatuaż podobny do tego co zrobiła sobie Ania na nadgarstku, szalenie mi się podoba :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 31, 2014 15:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Witam, włączam się do OT na temat tatuaży, bo sama mam cztery :oops: Oczywiście kolejny już w planach. To wciąga jak wszyscy diabli. Dobrze smarować gojące się tatuaże Bepanthenem, generalnie im bardziej tłusty krem/maść, tym lepiej. Tatuaż nie może wyschnąć, a jeśli się przykleja do ubrań to faktycznie trzeba zakleić, bo każde oderwanie się strupka to ubytek w tuszu pod skórą :placz: Pozdrawiam!

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt paź 31, 2014 16:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

aannee99 pisze:bo.. to niby wciąga ;) ja bardzo bym chciała tatuaż podobny do tego co zrobiła sobie Ania na nadgarstku, szalenie mi się podoba :)

Oj wciąga :mrgreen: Ania ma cudny ten tatuaż z napisem :)

kotelsonciorny pisze:Witam, włączam się do OT na temat tatuaży, bo sama mam cztery :oops: Oczywiście kolejny już w planach. To wciąga jak wszyscy diabli. Dobrze smarować gojące się tatuaże Bepanthenem, generalnie im bardziej tłusty krem/maść, tym lepiej. Tatuaż nie może wyschnąć, a jeśli się przykleja do ubrań to faktycznie trzeba zakleić, bo każde oderwanie się strupka to ubytek w tuszu pod skórą :placz: Pozdrawiam!

Cześć, witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

O Bepanthenie też czytała, ponoć nawet lepszy od Alantanu, ale na razie z tego co widzę wszystko się ładnie goi :)
No właśnie z tego powodu na noc sobie zakleiłam a jak siedzę w domu to staram się go "wietrzyć", cały czas smaruję i natłuszczam :ok:
Jakby co to pójdę na poprawkę, ale strupków na razie nie widzę :)
A gdzie masz te dziarki? :D

Pozdrawiam również i zapraszam do zaglądania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 31, 2014 16:06 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Bepanthen jest przegięty, w czasie gojenia ostatniego tatuażu wszystko miałam tłuste :evil: nawet kota utłuściłam przypadkiem. Jeśli wszystko jest OK po Alantanie to nie warto zmieniać. Tatuaże mam na żebrach, biodrze, piersi i ostatni na przedramieniu. Wszystko to symbole, a teraz chcę cytat :twisted:

A, masz cudne koty :1luvu:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt paź 31, 2014 16:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

kotelsonciorny pisze:Bepanthen jest przegięty, w czasie gojenia ostatniego tatuażu wszystko miałam tłuste :evil: nawet kota utłuściłam przypadkiem. Jeśli wszystko jest OK po Alantanie to nie warto zmieniać. Tatuaże mam na żebrach, biodrze, piersi i ostatni na przedramieniu. Wszystko to symbole, a teraz chcę cytat :twisted:

A, masz cudne koty :1luvu:

Ponoć im tłustszy tym lepszy :) Mam jeszcze tą maść Tattoo Goo i ona jest też bardzo tłusta.
Na żebrach faktycznie bardzo boli? Słyszałam, że to jedno z najwrażliwszych miejsc...
Podobają mi też bardzo cytaty pod biustem. Moja przyjaciółka, która emigrowała za ocean wiele lat temu zrobiła sobie taki napis pod piersią właśnie "W Ojczyźnie serce me zostało" z Dziadów :) Jest super po prostu.

Dziękuję :1luvu: ja już wcześniej zaglądałam do Pafnucego i Anuszki, więc chętnie też się przywitam :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 31, 2014 16:29 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Jeju, jeju jak mnie tu komplementują - dziękuję! :oops:
Wasze tatuaże też bardzo mi się podobają :ok: I faktycznie, to wciąga...oj wciąga...:twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt paź 31, 2014 16:52 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

vanesia1 pisze:Jeju, jeju jak mnie tu komplementują - dziękuję! :oops:
Wasze tatuaże też bardzo mi się podobają :ok: I faktycznie, to wciąga...oj wciąga...:twisted:

Aniu,ja pokazywałam mojemu M. Twój tatoo i gdy Mu powiedziałam, że chciałabym taki, to nie do końca był zadowolony :roll: Dla mnie jest boski!. Tylko.. czy mogłabym sobie zrobić podobny do Twojego, nie miałabyś nic przeciwko temu? :oops: :oops:
Obrazek

aannee99

Post » Pt paź 31, 2014 16:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ależ skąd! :201454
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]