♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 30, 2014 16:01 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kochani,

mir.ka pisze:witaj Kasiu :1luvu:
i jak wyniki Teemcia?

Wyników posiewu moczu dalej nie ma... :roll:
Dzwoniłam przed chwilką i mają być najpóźniej w poniedziałek, ogólne badanie moczu jest za to w porządku :ok:
Jednak jak już przyjdzie cała reszta to chcę i tak iść do wetki z nią porozmawiać oko w oko i ustalić co robimy dalej.

barbarados pisze:Ten kotek to z jakiej bajki ?
Aannee , żeby kierowanie się rozsądkiem było takie łatwe , to bym tylu futer nie miała :201427 Ale masz 1000 % racji :ok:

Z Kopciuszka Disneya :oops: Miałam jako dziecko francuską wersję na VHSie i mam sentyment :D
Basiu... ja mam koty dopiero od 4 lat... wszystko przede mną :mrgreen:

Kocurki dzisiaj w świetnych humorach, dostały dużo surowej wołowinki.
Ja za chwilkę biedne na zakupy + nakarmię bezdomniaczki.

No i.... zrobiłam sobie prezent imieninowy, nie ważne, że za miesiąc dopiero... :roll:
Normalnie zwariowałam, ale dziewczyny mnie przekonały i doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać...
No to się chwalę... :oops:
Obrazek
Prosto po zrobieniu... troszku zaczerwienione :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw paź 30, 2014 18:59 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hejo :)) Ja nie lubię tatuaży, ale... ten jest świetny! Najlepszy :D Bo to tatuaż Wyznawców Kotecków :DDD
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw paź 30, 2014 19:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

mmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrraaaaaaaaau

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 30, 2014 19:25 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Super wzorek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw paź 30, 2014 19:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

NIEEEEE!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kasia! wiedziałam, żeś jest "moja" dziewucha! :mrgreen: :ok: cudne łapiątka!!!
A gdzie je zrobiłaś? Jak się czułas, nic Ci się nie działo? :mrgreen:

Mrrrrau! <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw paź 30, 2014 19:46 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ojejku, fajny tatuaż <3 Kociaste łapki rules! :1luvu:

I trzymam mocno za zdrówko Wasze :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 30, 2014 20:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Rilla07 pisze:Hej Kochani,
No i.... zrobiłam sobie prezent imieninowy, nie ważne, że za miesiąc dopiero... :roll:
Normalnie zwariowałam, ale dziewczyny mnie przekonały i doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać...
No to się chwalę... :oops:
Obrazek
Prosto po zrobieniu... troszku zaczerwienione :mrgreen:

Ale fajny :ok:
kicikicimiauhau

Post » Czw paź 30, 2014 21:08 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

klaudiafj pisze:Hejo :)) Ja nie lubię tatuaży, ale... ten jest świetny! Najlepszy :D Bo to tatuaż Wyznawców Kotecków :DDD

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pewnie nigdy mi się nie znudzi :mrgreen:
Zawsze wiedziałam, że jak tatuaż to tylko koci motyw ;)

MaryLux pisze:mmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrraaaaaaaaau

Mraaaauuuuu Ineczko <3 <3 <3

Muszer kolankowy

barbarados pisze:Super wzorek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

vanesia1 pisze:NIEEEEE!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kasia! wiedziałam, żeś jest "moja" dziewucha! :mrgreen: :ok: cudne łapiątka!!!
A gdzie je zrobiłaś? Jak się czułas, nic Ci się nie działo? :mrgreen:

Mrrrrau! <3

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szczerze, to po moich ponad rocznych wątpliwościach co do tatuażu to Wy dziewczyny mnie przekonałyśmy, że nie ma na co czekać jak się o czymś marzy :mrgreen:
W ogóle to myślałam o styczniu, ale jak dowiedziałam się w studio, że w czwartek (czyli dziś) mogę przyjść to sobie myślę... a niech mnie, idę :mrgreen:
Mam je na dole pleców z lewej strony, tak troszkę pod skosem. Są dosyć duże... ale tatuażysta mi odbijał różne wielkości i zdecydowanie te najbardziej mi się podobały :)
No i właśnie byłam w szoku, bo na początku to w ogóle prawie przysnęłam sobie :ryk: Dopiero jak zaczął wypełniać tą łapkę bliżej kręgosłupa to troszkę zaczęło boleć, ale minimalnie ;)
Chyba grunt to nastawienie, bo było na prawdę ok :D

Spilett pisze:Ojejku, fajny tatuaż <3 Kociaste łapki rules! :1luvu:

I trzymam mocno za zdrówko Wasze :1luvu:

Dzięki Madziś i wzajemnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Też wracaj szybciutko do zdrówka :ok: :ok: :ok:

kicikicimiauhau pisze:Ale fajny :ok:

Dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mój wymarzony :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw paź 30, 2014 21:58 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Minęło 10 godzin od zrobienia i już mi skóra złazi... to chyba normalne, tylko nie wiedziałam, że tak szybko :mrgreen:

Zaraz wkleję fotki kocurków tylko zgram :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw paź 30, 2014 22:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Muszeron na wysokościach :) Najpierw siedział pod szafką i miauczał... chyba nie mógł wskoczyć grubasek :mrgreen:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Oraz Teemo i ja... :mrgreen:
Biedny Teemciak nie był zachwycony... ;)

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw paź 30, 2014 22:31 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Moze chcial , żebyś go podsadziła :mrgreen:
Fajne koteczki :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt paź 31, 2014 8:23 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Ale ładna Kasia :) :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt paź 31, 2014 9:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Oraz Teemo i ja... :mrgreen:
Biedny Teemciak nie był zachwycony... ;)

Obrazek[/quote]

ładnie wyglądacie :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 31, 2014 9:57 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kasiu

Świetny tatuaż, bardzo mi się podoba :) Kocurki słodkie, zdjęcie Twoje z Teemo - uwielbiam takie zdjęcia :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 31, 2014 13:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo choruje dalej :(

Hej Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Piąteczek wreszcie :)
Jutro święto, jednak nie przepadam bardzo za jedna rzeczą... a mianowicie trudne warunki na drogach, mnóstwo niedzielnych kierowców, zawsze się denerwuję.
Tyle, że ma być w miarę słonecznie.
Kociska śpią najedzone ;)
Edit, Teemo mi właśnie wlazł na kolana i chce ciumkać :roll: :mrgreen:

Tatuaż zaczął mnie strasznie swędzieć... dziwne, bo to jeden dzień tylko minął...
Wytrąca się sporo tuszu jeszcze, cały czas smaruje, opuchlizna dalej jest, ale to chyba jeszcze normalka.

barbarados pisze:Moze chcial , żebyś go podsadziła :mrgreen:
Fajne koteczki :ok:

No chyba tak, ale bez przesady :mrgreen:
W końcu sam wyskoczył, ale nagadał się przy tym porządnie ;)

Spilett pisze:Ale ładna Kasia :) :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teemciak ładniejszy :mrgreen:

mir.ka pisze:

ładnie wyglądacie :)

Dziękujemy :mrgreen:
Teemo na tym zdjęciu wygląda jakby był czorny :)

aannee99 pisze:Hej Kasiu

Świetny tatuaż, bardzo mi się podoba :) Kocurki słodkie, zdjęcie Twoje z Teemo - uwielbiam takie zdjęcia :)

Hej :1luvu:

Jestem bardzo zadowolona :D Siostrze się podoba, małżowi w sumie też... tylko rodzice skwitowali to milczeniem, oni nie przepadają za takimi rzeczami ;)
W końcu jak mam nowy telefon mogę strzelać selfie :mrgreen: Z kotami mi to trudno wychodzi, z Muszu chyba nie ma szans ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]