♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś ♥ Słodkości str. 86 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 26, 2014 18:17 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

tez mi się nasunęło,ze może go osbno gdzieś karmić
Może on tak reaguje,bo moze kiedyś był jedynakiem ?
Wiertary współczuję 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie paź 26, 2014 18:19 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

U mnie dzisiaj też ktoś rano wiercił.
Niedziela - wrrrr......................
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie paź 26, 2014 19:57 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

U nas co roku któryś z kaloryferów się albo zapowietrza albo coś w pokrętle zacina (mamy jeszcze te stare żebrowane).
Wtedy wystarczy zadzwonić i ktoś przychodzi to naprawić ze spółdzielni.
Dobrze, że już jest ciepło, mrozy nadchodzą :ok: :D

Eh, też mam wiertarkolubnych sąsiadów... :roll:

Miziaki dla zwierzaków :1luvu: :201461 :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie paź 26, 2014 20:43 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

czociu, życzymy ci ciepełka i mrrruczymy do uszków na rożgrzefke
Obrazek

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon paź 27, 2014 8:28 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Czesc wszystkim.

Chora jestem, gardlo, katar i goraczka, 3w1 kurde :/ nie poszlam do pracy, ale czemu nie spie? Bo moja genialna inaczej wspollokatorka najpierw sie kapala przez pol godziny lejac wode odkrecona na maxa, bez ani jednej przerwy, a teraz robi pranie - a musicie wiedziec, ze nasza pralka mimo ze nowa, wcale cicha nie jest...
Takze leze pod koldra i kocem, smarkam, staram sie ciumkac cholinex i glaszcze Pereleczke, ktora grzecznie na mnie spi. Chester ma w nosie stan Duzej i zyczy sobie sniadanie.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon paź 27, 2014 10:48 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Spilett pisze:Czesc wszystkim.

Chora jestem, gardlo, katar i goraczka, 3w1 kurde :/ nie poszlam do pracy, ale czemu nie spie? Bo moja genialna inaczej wspollokatorka najpierw sie kapala przez pol godziny lejac wode odkrecona na maxa, bez ani jednej przerwy, a teraz robi pranie - a musicie wiedziec, ze nasza pralka mimo ze nowa, wcale cicha nie jest...
Takze leze pod koldra i kocem, smarkam, staram sie ciumkac cholinex i glaszcze Pereleczke, ktora grzecznie na mnie spi. Chester ma w nosie stan Duzej i zyczy sobie sniadanie.

za zdrówko :ok: :ok: :ok:

mag828

Post » Pon paź 27, 2014 22:07 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Też potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon paź 27, 2014 22:10 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Spilett pisze:Czesc wszystkim.

echh coś nie masz szczęścia do tych współlokatorek...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon paź 27, 2014 22:30 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

bo instytucja "współlokatorka" z nielicznymi wyjątkami (patrz moja bardzo randomowa współlokatorka która stała się bliską przyjaciółką) to zło wcielone, kiła, cholera i zaraza.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Śro paź 29, 2014 7:41 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Madziulka, mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej i zdrowiejesz :kotek: :kotek: :kotek:

mag828

Post » Śro paź 29, 2014 8:56 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Hej hej.
Ja dalej sobie choruje, niestety. Ciagle leze w lozku i pije hektolitry sokow, goracej herbaty i lekow, ciumkam sobie strepsils i sukcesywnie zuzywam chusteczki. Juz nawet przestalam sie przejmowac tym, kto zrobi raport w pracy albo notatke ze spotkania. Na zmiane czytam i spie. Jem bardzo malo, bo wcale nie jestem glodna, a to nowosc w moim przypadku. Kociaki sa grzeczne, wlasnie zjadly sniadanko i sie myja. Pisze z komorki dlatego bez polskich znakow, ale nie chce mi sie brac komputer do lozka.

Zasmarkane Perelkowo pozdrawia ;)

Spilett

Post » Śro paź 29, 2014 9:43 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Spilett pisze:Hej hej.
Ja dalej sobie choruje, niestety. Ciagle leze w lozku i pije hektolitry sokow, goracej herbaty i lekow, ciumkam sobie strepsils i sukcesywnie zuzywam chusteczki. Juz nawet przestalam sie przejmowac tym, kto zrobi raport w pracy albo notatke ze spotkania. Na zmiane czytam i spie. Jem bardzo malo, bo wcale nie jestem glodna, a to nowosc w moim przypadku. Kociaki sa grzeczne, wlasnie zjadly sniadanko i sie myja. Pisze z komorki dlatego bez polskich znakow, ale nie chce mi sie brac komputer do lozka.

i bardzo dobrze, skup się na sobie, odpoczywaj i zdrowiej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mag828

Post » Śro paź 29, 2014 10:09 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

mag828 pisze:
Spilett pisze:Hej hej.

i bardzo dobrze, skup się na sobie, odpoczywaj i zdrowiej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Czw paź 30, 2014 10:20 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Na katar inhalacje polecam. Nie wyleczą całkiem, ale trochę pomagają. Do herbaty koniecznie imbir i cynamon. A do jedzenia mandarynki (żarłam je intensywnie, jak kiedyś miałam grypę), ewentualnie inne owoce. Acha, i rosołek. Rozgrzewa i łatwo się go zjada/wypija.
Zdrówka życzę!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw paź 30, 2014 18:08 Re: ♥ Perełka, Chester, Śnieżuś i Mokuś - odsłona 10 ♥

Dzięki dziewczyny ;)

U nas tak: ja mam katar i słychać, że mówię "chorobowo". No ale skończyło się jedzenie, więc musiałam iść do biedronki. Ponadto moja kochana Perełeczka obszczała mi obydwie torebki (tak, mam 2 torebki) i nie dało się ich uratować mimo 2-krotnego prania, więc musiałam kupić sobie nową...

Poza tym to nawet nie chcę myśleć o powrocie do pracy w poniedziałek :roll:
Idę farbić włosie.

Spilett

[poprzednia][następna]