dzika ruta pisze:Wydaje mi się, że wcale nie myśli o wychodzeniu na podwórko.
Dobrze mu w domku.
Nie myśli dopóki nie zobaczy uchylonych drzwi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzika ruta pisze:Wydaje mi się, że wcale nie myśli o wychodzeniu na podwórko.
Dobrze mu w domku.
Pako_mrrr pisze:Ależ on jest słodki i te kropki na pyszczku![]()
I jak się pięknie przytula do gąsienicy
miszelina pisze:Super, że się udało! Dzisiaj kocurki będą jak nowe!
Uważaj na Czarusia, żeby ten katar porządnie wyleczyć - systematyczne zakraplanie to konieczność. A one były w ogóle szczepione, bo mi umknęło? Jesli nie, to po wyleczeniu trzeba zaszczepić kociaki.
ultra75 pisze:Nie ma za co, Aniu - namiarami na dobrych wetów wręcz trzeba sie dzielić. Bardzo sie cieszę, że kocurki już 'po'
.
Kotka Milka pisze:zaszczep-zaplacisz 40zl za szczepionke i bedziesz miec czyste sumienie z panleuko ciezko wygrac
kocia_mendka pisze:Panleukopenię można przynieść do domu na butach chociażby w tym problem.... Ja już umówiłam Maszę do wetów na piątek, jedziemy się szczepić. I wogóle to chciałam strasznie przeprosićPrzeszukałam CALUTKI DOM. Nie znalazłam ANI JEDNEJ PODUSZKI ANI JEDNEJ MISKI NIC.
Nie wiem czy to przypadkiem nie moja matuś, która z uporem maniaka wywala wszystko co tylko jej w ręce wpadnie pozbyła się tych rzeczy czy co się stało no Amba Fatima było i ni ma
Masakra jakaś a tak chciałam BB zrobić prezent no
Żywcem jak lud prawi jak nie urok to sraczka a jak nie sraczka to przemarsz wojsk.
anula7777 pisze:Kotka Milka pisze:zaszczep-zaplacisz 40zl za szczepionke i bedziesz miec czyste sumienie z panleuko ciezko wygrac
Wiem Kotko Milko, ale jak nie mam w tej chwili nawet tych 40 zł to muszę poczekać... No i mam 2 kocurki więc wszystko razy dwa. Chyba, że wystarczyło by zaszczepić tego, który będzie wychodził? No bo Czaruś nie wysiedzi w domu, cały czas szuka tylko sposobu by zwiać... W każdym razie na razie zakraplam mu te oczka i jest poprawa:) A u Ciebie co tam? Mam nadzieję, że okejPozdrawiam ciepło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 322 gości