kotkins pisze:[...]Maciek?
Ile ma jeszcze czasu?
AbraNN już rozmawiała z bordo
... mry!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotkins pisze:[...]Maciek?
Ile ma jeszcze czasu?
AbraNN pisze:Rozmawiałam z córką właścicielki Maćka, bo jednak co info z pierwszej ręki to z pierwszej ręki.
Mam pytanie
Moja TRI ponoć była badana w Schronisku w łodzi na coś tam kociego i była ujemna. Ponoć, gdyż w książeczce nie ma wpisu na ten temat. Druga kotka nie była badana na nic. Pierwsza ma +/- 6 lat, druga 2. Czy mogą być chore na te białaczki, HIV, etc? Czy może być tak, że są nosicielami np a nie chorują? Czy jeżeli Maciek przyjechałby do mnie to mogłyby się pozarażać i obudzić te choroby?
Jak to wygląda?
AbraNN pisze:Rozmawiałam z córką właścicielki Maćka, bo jednak co info z pierwszej ręki to z pierwszej ręki.
Mam pytanie
Moja TRI ponoć była badana w Schronisku w łodzi na coś tam kociego i była ujemna. Ponoć, gdyż w książeczce nie ma wpisu na ten temat. Druga kotka nie była badana na nic. Pierwsza ma +/- 6 lat, druga 2. Czy mogą być chore na te białaczki, HIV, etc? Czy może być tak, że są nosicielami np a nie chorują? Czy jeżeli Maciek przyjechałby do mnie to mogłyby się pozarażać i obudzić te choroby?
Jak to wygląda?
AbraNN pisze:Ok, jakie testy? Co powinnam dokładnie zrobić? Napiszcie mi wszystko, proszę
AbraNN pisze:Ewo czy już coś wiadomo w sprawie Maćkowej książeczki zdrowia? Dzwoniła do Ciebie córka tej pani? [...]
AbraNN pisze:Czy wiadomo do kiedy Maciek ma opuścić ich dom? Rozumiem, że w pakiecie będą jego "rzeczy osobiste" : kuweta, spanka, ulubione zabawki, karma?
AbraNN pisze:Kurczę, wiedziałam że tak będzie. Prawie pół nocy nie spałam
ewa_mrau pisze:AbraNN pisze:Ok, jakie testy? Co powinnam dokładnie zrobić? Napiszcie mi wszystko, proszę
wszystkiego musisz się dowiedzieć od swojego kotologa
AbraNN pisze:[...]Czy możecie zorganizować jakimś cudem transport Maćka do Lublina? Pani od Maćka zobowiązała się pokryć koszty paliwa.
PLISSSS .....
AbraNN pisze:P.S.
Och ten Maciuś to taki raczej Król Maciej Najpierwszy się zapowiada z tego co opowiada jego pani. Coś mam przeczucie, że się chłopak rozrusza i będzie wesoło
![]()
Mam taką nadzieję
kotkins pisze:Ewa a nie możesz podać Abrze namiarów do Bordo?
Przepraszam ,że się wcinam ,ale komunikacja jest dosyć istotna przy takich adopcjach z ręki do ręki.
ruru pisze:Czyli szukamy pilnie transportu samochodowego
Łódź- LUblin
teraz święta- może ktoś będzie jechał tą trasą??
AbraNN
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości