Kokardeczka - 4,8 kg
Foni - 6,3 kg
Murika - 2,8 kg

Redzik - 8,2 kg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asim pisze:Kokardeczka nie tyle od suchego chudnie, co po prostu ogólnie zjada mało. A do tego prawie nie je mięsa i dużo biega, bardzo dużo i intensywnie. Zastanawiam się czy nie kupować jej puszek, bo gotowe mokre wcina trochę chętniej niż mięso a zawsze to jakieś urozmaicenie.
Foni dużo mniej się rusza a wcina i mięso, i suche z dużym apetytem.
Redzik je mniej niż Foni, ale on to w ogóle się prawie nie rusza - jak biegnie, to tylko do miski![]()
Murika podjada mało, ale często i jak nie śpi to ciągle biega, ona nie potrafi chodzić, ona zawsze lata.
asim pisze:Byłam, puls jej się podobał, jednak ten lek na serce za bardzo mi ciśnienie obniża i na razie mam go odstawić, brać sam ten na nerwy i mierzyć - jak puls nie zacznie szaleć to zostanę na lekach nerwicowych i to powinno wystarczyć.
EKG wyszło dobrze, postarałam się wyciszyć przed badaniem i chyba się udało
asim pisze:Byłam, puls jej się podobał, jednak ten lek na serce za bardzo mi ciśnienie obniża i na razie mam go odstawić, brać sam ten na nerwy i mierzyć - jak puls nie zacznie szaleć to zostanę na lekach nerwicowych i to powinno wystarczyć.
EKG wyszło dobrze, postarałam się wyciszyć przed badaniem i chyba się udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości