Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Bardzo ładna. Optymistyczna
Chiara pisze:Dziś do lecznicy została dowieziona kotkaze wsi Zbucz.
To córka kotki ze wsi Zbucz, którą wysterylizowaliśmy w sierpniu. Kotka jest w ciąży.
Chiara pisze:Napisałam maila w sprawie piątej kotki babci Stanisławy, bo los tego zwierzęcia spędza mi sen z powiek. Przypomnę, że sprawa utknęła, bo pani doktor "wyjechała w sprawach rodzinnych i nie wraca". I dostałam odpowiedź, że pani doktor ma urlop macierzyński, a kotka dostaje zastrzyk, więc "dziekuję i do widzenia". Odpisałam, że mam wystawioną fakturę za pięć sterylek - uparli się, żeby wystawić ją z góry i musiałam płacić w ratach - i oczekuję w związku z tym, że pani doktor wywiąże się z umowy i wysterylizuje piątą kocicę. Ale bądźmy realistami, nie zmuszę jej.
MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:Napisałam maila w sprawie piątej kotki babci Stanisławy, bo los tego zwierzęcia spędza mi sen z powiek. Przypomnę, że sprawa utknęła, bo pani doktor "wyjechała w sprawach rodzinnych i nie wraca". I dostałam odpowiedź, że pani doktor ma urlop macierzyński, a kotka dostaje zastrzyk, więc "dziekuję i do widzenia". Odpisałam, że mam wystawioną fakturę za pięć sterylek - uparli się, żeby wystawić ją z góry i musiałam płacić w ratach - i oczekuję w związku z tym, że pani doktor wywiąże się z umowy i wysterylizuje piątą kocicę. Ale bądźmy realistami, nie zmuszę jej.
Takie "do widzenia" to chyba nie![]()
Pani doktor nie ma żadnego zastępstwa?
Chiara pisze:Annabel jest bezdomna i jutro jedzie na sterylkę, która będzie kosztować 70 zł. Szuka też DT. Mieszka w Częstochowie. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 774&type=1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 294 gości