Moderator: DoBo
Niky pisze:milva b pisze:W czwartej kategorii wygrał kot w kolorze nieuznanym, ubaw po pachy
Który to?
MariaD pisze:Niky pisze:milva b pisze:W czwartej kategorii wygrał kot w kolorze nieuznanym, ubaw po pachy
Który to?
Wg mnie żaden: http://www1.fifeweb.org/dnld/std/BAL-SI ... YL-SYS.pdf

MariaD pisze:milva b pisze:Ta kotka jest srebrna, po srebrnym ojcu
Po srebrnym ojcu nie musi być każdy kociak ze srebrem.
milva b pisze:MariaD pisze:milva b pisze:Ta kotka jest srebrna, po srebrnym ojcu
Oczywiście, że nie musiAle ta kotka jest. Jej hodowczyni to doskonale wie, bo nie jest to jej pierwszy srebrny point, którego zarejestrowała bez srebra.
MariaD pisze:milva b pisze:MariaD pisze:milva b pisze:Ta kotka jest srebrna, po srebrnym ojcu
Oczywiście, że nie musiAle ta kotka jest. Jej hodowczyni to doskonale wie, bo nie jest to jej pierwszy srebrny point, którego zarejestrowała bez srebra.
Ojciec jest a.

CZANKRA pisze:No co Ci mam powiedziec . W naszej rasie wkoncu sie dopatruja. Na 30 wystaw jest z 5 co zauwazy. Wiem tez ze srebro z wiekiem moze sie wysycic i czesto przynajmniej w mojej rasie kot w 12 i 11 jest solid a idzie w otwarta i zdziwka u wystawcy bo mu zmieniaja kolor na stole sedziowie lub w ustaleniu koloru.
U mnie z brzoskwiniowego tzw Apricot sedziowie nie tylko robili rudy i krem ale i cynamon hi hi
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B, xmalyna i 5 gości