Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 20, 2014 6:07 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Przemoc zusowska. Dobry tytuł, albo hasło na transparent.
Kot Maciek mądry :ok:
Najeść się na zapas nie można, ale można próbować.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 20, 2014 6:27 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Dobrego tygodnia życzę Ci Iwuś :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 20, 2014 10:12 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Dziewczyny wklejam fakture z rezonansu,zakleiłam dane adresowe
Dziekuję Wam jeszcze raz i tak bez końca za pomoc :1luvu:

Obrazek

Wynik pełen zagadek ,dużo pytajników ,są jakieś zmiany które nie były możliwe do opisania?do stwierdzenia jednoznacznie co to jest?
są stare zmiany ,nowe zmiany a torbiel tarlova niestety jest większa niż była :( po sronie lewobocznej sródkanałowo kurde wszystko wskazuje na to że to ona powoduje te okresowe napady okropnego bólu
jest jakiś twór nie widomo co to określone jako blizna z zapytajnikiem więc nie do końca mozna to potwierdzić

i nie rozumiem podsumowania
pisze tak

do rozważenia kontrola na systemie wysokopolowym o co to chodzi to nie wiem
nie było tam dzisiaj tego lekarza więc nie wiem co to oznacza

Do tej pory wyniki zawsze były jasne ,a teraz tyle pytajników ,co tam usiadło w tym kręgosłupie
jakoś niepewnie się poczułam i trochę się boję

Wizyta u DR Oli była,Dla Rudusia dostałam leki na dziąsła bo znowu stan zapalny dziąsełek plazmocytarne badziewie nie odpuszcza :?

Była tymczaska Fela obrażona,no niestety jak się ma buzie jak po walce z gólotą no to trzeba lecieć na wizytę
gdzies się zakłuła czymś w kącik oczka albo drugi kot jej strezlił liścia i powstał ogromny ropień,ma rysy figurki egipskiego kota
dostała zastrzyk i antybiotyki do domu a w piątek kontrola
Fela ma dwóch opiekunów ,tak ona i psina to jedyne kobiety w tym domu :) nawet zółw to facet
jestem na telefonie gdyby Panowie mieli kłopot z aplikacja leków :lol:
nie no nie śmieję się bo nie mają wprawy biedaki

Dziewczyny lecę się położyć bo znowu noc zawalona
chociaż nie wiem czy się zdrzemnę bo mnie te wyniki denerwuja bo nie wiem na 100 procent co to jest w tym kręgosłupie
szkoda że nie znam jakiegoś Lekarza radiologa żeby na to luknął może by poznał co to za gówno?

Ściskam Was mocno
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon paź 20, 2014 11:46 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

oby nie bolało i obyś miała siłę walczyć :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon paź 20, 2014 13:21 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Iwuś - chodzi o to, że dla pewniejszej diagnozy trzeba by Cię przebadać w innym typie aparatu:

"Czym się różni wysokopolowy aparat rezonansu magnetycznego od niskopolowego aparatu?

Oba aparaty wykorzystują tę samą zasadę pozyskiwania obrazów medycznych. Oba też mają swoje zalety i wady. Do zalet aparatu niskopolowego należy zastosowanie mniejszego pole magnetycznego i dzięki temu możliwość badania pacjentów z protezami lub grotami ortopedycznymi, mniejszy poziom hałasu, otwarta budowa gantry – ważna w badaniach dzieci lub osób cierpiących na klaustrofobię. Do zalet aparatu wysokopolowego należy większa ilość szczegółów w uzyskanym badaniu; do wad zalicza się jednak większy poziom hałasu i zamknięta budowa, co utrudnia badania u osób cierpiących na klaustrofobię."
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Sob paź 25, 2014 11:57 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

co u Ciebie?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 25, 2014 18:08 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Pewnie już przymrozki :placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 26, 2014 17:33 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Dziewczyny Kochane przepraszam że nie pisałam,coś ,ktoś zerwał mi przyłącze telefonu,na tą chwilę mam tymczasowo byle jak podłączone,ale przyjadą może jutro naprawić jak trzeba

Odpoczywam dużo,tzn ,w domu nie szaleję z robotą ,ale do kotów trzeba i zadbać też o inne Zwierzaki
w ogrodzie wysyp małych jeżowych sierotek :(
2 juz znalazłam zbyt późno ,nie obudziły się ,kilka za dnia chodziło w trawie to ogrzałam i zapewniłam ciepły kąt i miseczkę ,są takie malusie
Bardzo zimne noce są ,już nie ma żartów już teraz nie ma co liczyć że będzie cieplej

leczę moje przeziębione płuca i ubieram się ciepło
śmierdze czosnkiem a Kociaste krzywią buziami :lol: nawet Ruduś nie chce dać całuska
Wczoraj spędziłam cudowny wieczór na działce Basi i Mirka
Kociasty Maciej uzarł mnie solidnie ,Kasia mu przekazała że ciotka kociamicha kocha takie łobuziaki

Pozdrawiam
Was Wszystkich Serdecznie i Dziękuję że Jesteście
IWA-odpoczywająca a to jakiś cud nad Wisłą :wink:

Kociama

Post » Nie paź 26, 2014 19:18 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Wypoczywaj, wygrzewaj się i dbaj o siebie Kociamko :1luvu: .

Alienor

Post » Śro paź 29, 2014 5:17 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Witajcie Dziewczyny :D
Pewnie że odpoczywam bo w nocy nie sypiam ,ale w dzień musze odespać chociaz troszkę
bezsenne noce wykorzystują jeżowe stworki ,mają moje towarzystwo
na szczęscie przed tym mrozem który nocą doskwiera znalazła w dzień malusieńkiego jeżyka
kolejny maluszek,duże jeże mają swoje domki w drewutni gdzie jest oczywiście wyjście na zewnątrz gdyby chciały pozwiedzać ogród ,ale malusie muszą mieć stałą opiekę
teraz gdy mam tyle kłopotów osobistych i stres to tyle gębulek do karmienia się zjawia
No ale musiała bym nie mieć serca żeby przejść obojętnie koło domu i zostawić na trawie małą jesienną sierotkę bez pomocy

Ruduś na antybiotyku bo buzia boli ,mam nadzieję że będzie lepiej
ptaszki juz proszą o dokarmianie,troszkę trzeba do karmnika już nasypać ziarenek
sikoreczki czekają na mnie rano bo wiedzą że orzechy dostaną :D

lecę do Kotów,ciemno jeszcze ,ale tak lepiej się chodzi karmić
mam fajne odblaski ,dostałam od Basi i jestem widoczna z daleka
potem na chwile zdejmuję żeby nie świecic jak latarnia ,zakładam gdy wracam
czuje się bezpieczna na drodze

Ściskam Was mocno
IWA

Kociama

Post » Śro paź 29, 2014 6:52 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

I z odblaskami uważaj, proszę.
ciepłe pozdrowienia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro paź 29, 2014 9:32 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Trzymaj się ciepło tą zimną porą Kociamko i dbaj o siebie, nie tylko o zwierzyniec :1luvu: .

Alienor

Post » Pt paź 31, 2014 20:41 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

wszystko dobrze?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt paź 31, 2014 23:56 Re: Wiejskie Kociambry- Ciężko to wszystko wytrzymać :(

Kochani jakoś tam leci powoli,będe się odwoływać do Sądu pracy
muszę zawalczyć o siebie bo nie wolno sie poddawać
chwilę temu usiadłam na tyłku bo sprzątałam u jeżorków,małe istotki a takie brudaski z nich
apetyty dopisują i mam nadzieję szybko maluchy powinny urosnąć
Koty dzisiaj jakieś śpiące cały dzień były,może pogoda się zmieni

Kociama

[poprzednia][następna]