Dziewczyny wklejam fakture z rezonansu,zakleiłam dane adresowe
Dziekuję Wam jeszcze raz i tak bez końca za pomoc

Wynik pełen zagadek ,dużo pytajników ,są jakieś zmiany które nie były możliwe do opisania?do stwierdzenia jednoznacznie co to jest?
są stare zmiany ,nowe zmiany a torbiel tarlova niestety jest większa niż była

po sronie lewobocznej sródkanałowo kurde wszystko wskazuje na to że to ona powoduje te okresowe napady okropnego bólu
jest jakiś twór nie widomo co to określone jako blizna z zapytajnikiem więc nie do końca mozna to potwierdzić
i nie rozumiem podsumowania
pisze tak
do rozważenia kontrola na systemie wysokopolowym o co to chodzi to nie wiem
nie było tam dzisiaj tego lekarza więc nie wiem co to oznacza
Do tej pory wyniki zawsze były jasne ,a teraz tyle pytajników ,co tam usiadło w tym kręgosłupie
jakoś niepewnie się poczułam i trochę się boję
Wizyta u DR Oli była,Dla Rudusia dostałam leki na dziąsła bo znowu stan zapalny dziąsełek plazmocytarne badziewie nie odpuszcza
Była tymczaska Fela obrażona,no niestety jak się ma buzie jak po walce z gólotą no to trzeba lecieć na wizytę
gdzies się zakłuła czymś w kącik oczka albo drugi kot jej strezlił liścia i powstał ogromny ropień,ma rysy figurki egipskiego kota
dostała zastrzyk i antybiotyki do domu a w piątek kontrola
Fela ma dwóch opiekunów ,tak ona i psina to jedyne kobiety w tym domu

nawet zółw to facet
jestem na telefonie gdyby Panowie mieli kłopot z aplikacja leków
nie no nie śmieję się bo nie mają wprawy biedaki
Dziewczyny lecę się położyć bo znowu noc zawalona
chociaż nie wiem czy się zdrzemnę bo mnie te wyniki denerwuja bo nie wiem na 100 procent co to jest w tym kręgosłupie
szkoda że nie znam jakiegoś Lekarza radiologa żeby na to luknął może by poznał co to za gówno?
Ściskam Was mocno
IWA