Ale jakby co, to dla mnie może być dużo mniejsza (może uda mi się uzbierać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:O matkooooo.! Te korkowe tablice, rozumiem i sa piekne i genialne.....![]()
(oj morelowa zawstydzilam si, no bo jakos nie lapie norm tych wiencow, nie moja estetyka, wiec nie rozumiem kryteriow ocen. Ale ten Basiny widac, ze zprzeproszeniem pupogodzin troche zajal)
Basiu, bede bezczelna i powiem wprost - jak w tym dowcipie o papudze: "leb se urwe, ale niech mnie piorun strzeli, musze to zobaczyc!" (Tak kiedys bez zobowiazan, ale jak babcie kocham, i nie dam sie zbyc)
Cuda tam masz!
(co najsmieszniejsze, uwazam ze u Basi jest mega porzadek. Ja mam akurat puste sciany, ale ta asceza wynika troche z klaustrofobii.)
mgj pisze:O rany, ile wina trzeba wypić na taka tablicę (na jednaj naliczyłam ok. 200 korków)! Tym bardziej, że teraz (z ekologicznych wzgledów podobno) wiele win ma korki z tworzywa.
Ale jakby co, to dla mnie może być dużo mniejsza (może uda mi się uzbierać)
Bunio& Daga pisze:mgj pisze:O rany, ile wina trzeba wypić na taka tablicę (na jednaj naliczyłam ok. 200 korków)! Tym bardziej, że teraz (z ekologicznych wzgledów podobno) wiele win ma korki z tworzywa.
Ale jakby co, to dla mnie może być dużo mniejsza (może uda mi się uzbierać)
Nie przejmuj sie iloscia korkówUzbieramy na jaka zechcesz
![]()
Zatrudniłam kiedys wszystkich działkowiczów i mieszkańców ulicy do zbierania korków na tablicę ogłoszeniową.
Tu jest jakby to powiedziec- ulica pełna w sezonie. Na stałe zamieszkałe sa cztery domy.-w tym mój.
Najzabawniejsze jest to ,ze lubie wina i wszystkie korki są pozyskane![]()
Miałam kiedys koleżanke która uczestniczyła w promocjach - pracowała w winiarni...
Sa ludzie którzy pija bardzo duzo markowego wina tylko trzeba ich nauczyc by nie wyrzucali korków
Gibutkowa pisze:Te tablice są niesamowite! Koleżanka ma prawie całą jedną ścianę w korkach - ekstra to wygląda. A widziałam też ścianę w korkach ale dokładnie w pół-korkach tzn. przecietych na pół albo jeszcze na mniejsze plastry okrągłe i ułozone nie wzdłuż tylko włąśnie takimi plastrami okrągłymi.
.jessi74 pisze:pięknie mieszkasz !pięknie
Miłej niedzieli
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1307 gości