halbina pisze:AgaPap, pokaż kotecka
Koniecznie pstryknij fotki.Mam nadzieję,że nocka minęła spokojnie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:https://www.facebook.com/events/1506824839558475/?ref_newsfeed_story_type=regular
jest ktoś z Paderewskiego?
AgaPap pisze:Wiem, że mamaja miała napisać tez do któregoś domku co wcześniej chciał adoptować gówniarza, zobaczymy czy coś z tego nie wyjdzie. Chociaż teraz to bardziej się człowiek będzie musiał przyglądać potencjalnym DużymAle, z tego co mówiła, mamaja tamten domek zrobił na niej dobre wrażenie, przepuszczamy, że sytuacja z chorobą rezydentki ich przerosła, bo do tej pory mieli tylko jednego kota.
Tania jak najbardziej czuj się zaproszona, chociaż po cichu liczę, albo na zmianę tymczasu, bo wiecie, że u mnie nie są dobre warunki do tymczasowania starszych kotów niż takie maluchy co w klatce siedzą.
Tofinek pisze:Kurde tyle schroniskowych nowin mnie omija, mimo że jestem na wolontariacie, że dopiero na miau dowiaduje się kto robi postępy, kto był adoptowany, kto dziczyno ale szkoda mi naszych niekochanych z kociarni otwartej, one też potrzebują cheili przytulanek, mizianka, uwagi...
brzydka zima zbliża się, zimno, szaro, nikt nie lubi marznac, nawet ogonki... mam nadzieję, że chociaż serduszka poprawiają humor.
Kamakolo pisze:Ogłoooooszeniiieee paraaaafialneeee (tu każdy wrzuca tę nutę, która mu najbardziej pasuje, bez podtekstów i kontekstów):
Czekam moi drodzy na wasze zdjęcia rzeczy do bazarków.
Czekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 350 gości