Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabinalas pisze:W poniedziałek jadę po te 3 kotki...z tych slamsów, od tych upośledzonych ludzi...muszę ...nie mogę patrzeć na to....
Chiara pisze:Myszka.xww pisze:Axa76 pisze:Tzn., że sakiewka na plusie na razie, tak?
Obawiam się, że to chwilowe.
No i właśnie dotarła faktura za sterylizację sześciu kocic wolno żyjących z Knurowa na kwotę 600 zł, na którą zabraknie pieniędzy w Sakiewce.![]()
Kotki zostały wysterylizowane już kilka tygodni temu, ale pani Oliwia ma ogromne problemy z dopełnieniem formalności, na fakturę i zdjęcia w końcu się doczekałam, czekam jeszcze na wypełniony wniosek starając się zachować spokój.![]()
Spodziewam się także faktury na 210 zł za sterylizację trzech kocic wolno żyjących z Częstochowy. Są już po sterylce, nie mam jeszcze zdjęć.
Może w międzyczasie coś nam skapnie.
Sabinalas pisze:W poniedziałek jadę po te 3 kotki...z tych slamsów, od tych upośledzonych ludzi...muszę ...nie mogę patrzeć na to....
violet pisze:PS obiecała sfinansować sterylkę 3 młodziaków z mojego osiedla, bardzo dziękuję![]()
I obiecuję wspierać PS, gdy tylko odkuję się finansowo
Chiara pisze:Jakaś pani właśnie przyniosła do lecznicy w Bielsku Podlaskim wolno żyjącą kotkę z przepukliną wielkości trzech piłek tenisowych.Pani zgarnęła kotkę w centrum miasta, bo słyszała o fundacji, która sterylizuje. Kotka będzie operowana na nasz koszt, a pan doktor wycenia, że razem ze sterylką kosztować to będzie około 150 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: szczurbobik i 203 gości