♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 22, 2014 21:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

wg Nurisia im mniejsze zabawki tym lepsze ;)
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Śro paź 22, 2014 21:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Wg Kawy wręcz przeciwnie ;-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw paź 23, 2014 7:08 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Arielko, a czy możesz mi napisać, jaką hennę polecasz bo ja nie mogę znaleźć? Nigdy nie robiłam, ale jestem zaciekawiona.

P.S. nietoperz ekstra!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw paź 23, 2014 7:48 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Siostra czy dziś jest ten dzień, którym odzyskujesz wolność? ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Czw paź 23, 2014 8:32 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Milenko, Khadi naturalna (100% henna)

Siotrzyczko, TAK

Właśnie zrobiłam krzywdę koledze z pracy, bo postanowił mnie przytulić(!!!!) na powitanie podczas gdy byłam podczas telefonu z klientką. Brrr. Nienawidzę zaburzania przestrzeni osobistej. Naturalny odruch obronny wylądował na jego twarzy (bez obracania sie machnęłam ręką. Mocno.). Konkretnie na zębach.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw paź 23, 2014 8:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

To też rodzinne. Nienawidzę jak ktoś podczas rozmowy mnie np.poklepuje albo za blisko przysuwa twarz. Mam odruchy podobne do Twoich, choć na ogół nad nimi panuję. Najbardziej wpienia mnie szefowa, bo babska nie trawię a ona ma takie zapedy. Brrrr......
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Czw paź 23, 2014 8:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

uwielbiam się przytulać, głaskać/być głaskaną i tak dalej. przez kilka ściśle określonych osób. z bardzo bliskimi osobami wchodzę w takie interakcje jak z kotami, jeśli ktoś też lubi to mogę zagłaskać na śmierć. ale to są BARDZO BLISKIE OSOBY!!!

jakiekolwiek macanie przez nieupoważnionych = zagrożenie życia dla macanta. zwłaszcza facetów.

tym bardziej że on coś do mnie powiedział, ja go nie słyszałam bo rozmawiałam z klientką i machnęłam ręką żeby sobie poszedł.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw paź 23, 2014 9:16 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No mam to samo. Dla mnie jest niewyobrażalne, że można klepac kogoś po nodze podczas rozmowy.
Ciekawe jaki efekt dałaby henna na moich ciemnych włosach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Czw paź 23, 2014 9:32 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:No mam to samo. Dla mnie jest niewyobrażalne, że można klepac kogoś po nodze podczas rozmowy.
Ciekawe jaki efekt dałaby henna na moich ciemnych włosach.

dałaby ładny połysk.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw paź 23, 2014 10:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Dzień dobry :D
z nowym połyskiem :D Mirando, jak się jeszcze zastanawiasz, to mówię - zaszalej :mrgreen:
henna spisała się wyśmienicie!
piękny zapach! (jak na coś, w czym trzeba upaćkać włosy ;))
wydajna i dobrze się rozprowadza
świetnie pokryła odrosty. Równo, co najważniejsze! czego nigdy wcześniej, żadna farba kładziona samodzielnie, nie potrafiła
kolor wyszedł mniej więcej taki jak miał wyjść
Jednym słowem zachwyt :D
Dziękuję za nieświadome podsuniecie mi pomysłu, Arielko :1luvu:
ja użyłam Henny Color Venita (która ma dobre opinie np na wizażu), bo Khadi była dla mnie ciut za droga :oops: kupiłam na Allegro, za ok 6-7zł. W tej chwili jestem zdecydowana to powtórzyć :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw paź 23, 2014 10:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Czy są henny dla blondynek, bo może i ja bym spróbowała :mrgreen:
Moim marzeniem są kasztanowe włosy, niestety położenie czegokolwiek daje po kilku myciach efekt wypłowiałej wiewióry więc odpuściłam :ryk:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Czw paź 23, 2014 10:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Tak, są kolory blond :)
jest ok 18 barw do dobrania do siebie :)
z ulotki dowiedziałam się, że henna służy do przyciemniania włosa (jaśniejszego koloru, niż Twój wyjściowy, nie złapie), więc jeśli chcesz sobie zrobić kasztanowe, to jak najbardziej :ok:

Aia

Post » Czw paź 23, 2014 10:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Aia pisze:Dzień dobry :D
z nowym połyskiem :D Mirando, jak się jeszcze zastanawiasz, to mówię - zaszalej :mrgreen:
henna spisała się wyśmienicie!
piękny zapach! (jak na coś, w czym trzeba upaćkać włosy ;))
wydajna i dobrze się rozprowadza
świetnie pokryła odrosty. Równo, co najważniejsze! czego nigdy wcześniej, żadna farba kładziona samodzielnie, nie potrafiła
kolor wyszedł mniej więcej taki jak miał wyjść
Jednym słowem zachwyt :D
Dziękuję za nieświadome podsuniecie mi pomysłu, Arielko :1luvu:
ja użyłam Henny Color Venita (która ma dobre opinie np na wizażu), bo Khadi była dla mnie ciut za droga :oops: kupiłam na Allegro, za ok 6-7zł. W tej chwili jestem zdecydowana to powtórzyć :)

cieszę się :-)) mówisz że Venita fajna? też bym wolała tańszą ale bałam się kombinować z pierwszą, wolałam już wziąć tę khadi...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Czw paź 23, 2014 11:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Potwornie bałam się, że przy zmywaniu henny razem z wodą spłyną wszystkie moje włosy, albo dostanę uczulenia i będę miała łeb, jak sklep (a jestem dość zawziętą alergiczką ;)), albo nie wiadomo, co mi wyjdzie na tej głowie (bo moje włosy są bardzo trudne do farbowania) Obawy były bezzasadne :ok: Włos w końcu jest mięciutki. Venitę dużo osób polecało, dlatego zaryzykowałam.. ja też powiedziałabym, żebyś teraz tą spróbowała.

Aia

Post » Czw paź 23, 2014 12:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

oj ale to nie jest czysta henna, to jakaś mieszanka... i alkohol ma... oj nie :( nie masz przesuszu po niej?
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]